Сега четете
Интересно обучение: Първи стъпки в ИТ подбора: обща концепция и термини.

Интересно обучение: Първи стъпки в ИТ подбора: обща концепция и термини.

Обучение на тема:

То ще се проведе в два модула, всеки с продължителност половин ден.
Модул 1: Първи стъпки в ИТ подбора: обща концепция и термини.

Модул 2: Първи стъпки в ИТ подбора: утвърдени техники и практически примери.

Дати:
Модул 1 : 08.10.2020
Модул 2:  22.10.2020

Начален час и продължителност: 9:30-14:30 /с две планирани почивки/
Цена: 140 лв /без ДДС/

Вижте и

Нашият лектор:

Иво Стойков
Иво Стойков е с 18 години опит в областите на икономиката, управлението на човешки ресурси и ръководенето на ИТ проекти и системна интеграция в ютилити бизнеса. Ръководител ИТ на Проекта по внедряване на SAP IS-U през 2010 г. Носител на наградата на CEO на Групата на ЧЕЗ за успешен информационен unbundling през 2006 г. и на най-високата фирмена професионална награда– ЧЕЗАР през 2011 г. за успешно внедряване и поддръжка на SAP IS-U и другите корпоративни и локално разработени системи на територията на Групата ЧЕЗ в България.
Иво Стойков е участвал във внедряването на BGTOLL (2018-2019) като външен консултант по обслужване на информационни системи и инциденти (взаимодействие с KAPSCH). Участвал е в изграждането на организационната структура и Call центъра на Националното Тол Управление.
Експерт по информационна сигурност, дигитална трансформация на бизнеса и GDPR. Автор на статии и публикации в Любословие.бг. Притежава сертификати в областите на УЧР, Дигитален маркетинг, Six Sigma и Scrum.

Цели на обучението:
Обучението е насочено към специалист по подбор на персонал, навлизащи в сферата на ИТ подборите. Основната цел на семинара е запознаване на участниците с общата концепция на ИТ подбора, въвеждане в терминологията и характеристиките за различните ИТ позиции, запознаване с детайли в длъжностните характеристики, споделяне на успешни практики и системи за ИТ подбор.

Елементи (основни аспекти в програмата на обучението):
Модул 1:  По време на първия модул от курсът ще бъде дискутирана необходимостта от ИТ кадри, изискваните сертификати и квалификации. Ще бъдат разгледани различни ИТ концепции от гледна точна на платформи, инфраструктура, програмни езици и тестване на софтуери. Ще обърнем внимание и на различните ИТ роли, GDPR директивата и необходимостта от ИТ кадри, свързани с нея, ИТ съкращения и акроними.Модул 2: По време на втория модул от курсът ще бъдат дискутирани принципи на успешния ИТ подбор и добри практики, видове длъжностни характеристики за основните ИТ позиции и техните задължителни реквизити. Участниците ще се запознаят с различни системи за онлайн тестване и подбор на ИТ кадри, както и с практики за подбор на персонал в Google, Facebook и SpaceX.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре