Сега четете
Вилдан Байрямова: Мис Бикини е само пералнята на пари – вашите пари

Вилдан Байрямова: Мис Бикини е само пералнята на пари – вашите пари

Публикуваме коментар на Вилдан Байрямова, кореспондент на БГНЕС, по темата за предполагаемата любовница на Борисов в Барселона и детето й:

Аз понеже към полунощ и след това ставам особено мисловна и рошава Мара подробната, да си кажа, верно съм досадно дълга. Ама честно ще си кажа, че не разбрах защо се получи този невиждан фурор покрай онзи ми въпрос за детето на Мис гащи и Безалтернативния. Да задаваме въпроси е само част от работата.
Неловко ми е, видях стотици шервания и тагвания, нямам сили да проверя всичките и няма да го направя. Не се и лаская, вярвайте.
По няколко ключови дувара прочетох коментари от „Осанна“ до „Разпни я“ и се стресирАх. Но нямам обяснение за въпроси, поставени от жени, като „тая има ли дете и от кого е, що не каже?“, „Пулицър“ ли очаква да разкрие бащата на детето си“ и подобни. Момичета, не бъдете вулгарни, не е женствено, а мъжете са чувствителна порода, ще ви загърбят. Аз не съм премиер или друга властова фигура и бащата на моето дете не би представлявал никакъв интерес, още повече, че в моя случай не е свързан с пране на пари и корупция, разследван от чуждестранна прокуратура. Иначе бих ви разказала, не ми пука, истината е моето нещо в тоя клет живот.
Не съм учудена, че мнозина се гаврят за зададения на премиера въпрос има ли дете от Борислава Йовчева. Очевидно е, че не четат каквото и когато е актуално. Или просто Го боготворят безусловно, тяхно право е и аз не бих оспорвала това.
Но българският език е толкова богат и многопластов, та отдавна се питам дали не е възможно да се ползва по-деликатно, дори когато искаме да убодем с думи някого? Винаги говоря тихо, за да ме чуват. Аз съм се научила на това, завиждайте. Макар, че получих откровени натвърдъци за произхода си, а и веднага бях обвързана с една партия, точно аз, която съм толкова непартиен човек. Ми научете си родния език, бе! И го ползвайте с любов и уважение така, както са го създали предците ви! Той не е роден само за омраза и цинизми, не е и за тролове.
А впрочем, онзи въпрос е важен, защото Мис Бикини Йовчева е разследвана в Испания за пране на пари – 5 милиона евро в аферата #КъщавБарселона. Това са вашите пари. Мис каквато и да е, е само пералнята и майка на едно дете. А днес соченият за биологичен баща се отрече от детето си, което е само моралната страна на въпроса. За негова лична сметка е, не е моя и наша работа. Не, че не изтръпнах, когато чух отговора му.
Мен не ме интересува онова под юргана, ама изобщо. Но когато към юргана летят пачки от онова чекмедже и всъщност от нас, би било престъпно да се пренебрегне. Престъпно е и безхаберието на главната прокуратура в лицето на Иван Гешев за десетките корупционни скандали във висшия ешелон на властта и на първо място премиера Борисов. Но за по-малко от година каскетуване вярвам, че на всички е ясно защо така се мълчи за корупцията и защо селективно се удрят бизнеси, а се правят зрелищни акции по изземане на месо и в спални на цигански барони. Да, има смисъл от борбата с битовата престъпност и трябва, но колко пъти да повтаряме, че си има полиция за тези удари и не е работа на главния прокурор да се вее като байрактар на тези акции.
Не си галя егото ни от безбройните лайкове, нито ме бъркат грозните отрицания, ако знаете какъв келеш съм, няма и да пробвате. Онова, което за мен е важно и разбрах, е – мислещите хора имат нужда от отговори на въпроси, които някой трябва да задава. Някой с топки. Сега ще се проверя за такива. Мисля, че напипвам нещо. 😁

И сега веселата част. Само от следобеда до момента имам над 1 100 покани за приятелство тук, напливът продължава и сега, Божее, колко народ рязко ме възжела! Няма да уточнявам кого са си пожелали, без да подозират, обаче скоро ще се наложи да наема стадион и да основем партия, защото явно сме сила, много сте плюс тези от листата ми. Треперете, вие там в партийния дом, отреклите се от сакралната сграда на „Съединението прави силата“ и изгонили репортерите в подземна клетка, далеч от собствените ви телесно-чревни величия!
Това последното няма да ви го простим и е близо денят, в който ще си платите за това /това не беше весело, ама карай/. На Марс ли ви изстреляха, бе, че така скъсахте всички връзки с тези, от парите на които се ояждате, самозабравили се тунеядци! Като си купувате хляба и сиренето, гледате ли цената като всички?

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре