Сега четете
Журналист разкри от ДПС избутаха ли ГЕРБ от сцената с последните си решения

Журналист разкри от ДПС избутаха ли ГЕРБ от сцената с последните си решения

Доган е имал нужда от време да анализира искането от хората от плажа на ‘Росенец“, на които обеща да свали Борисов. Но това е шега, заяви в сутрешния блок на БТВ журналистът Илхан Андай по повод последните решения на ДПС. Припомняме, че партията няма да подпише внасянето на нова Конституция на Република България и няма да гласува за свикване на Велико народно събрание, обяви на брифинг вчера лидерът на ДПС. ДПС няма сметка от избори през ноември.

Партията има отворена врата към ГЕРБ за съставяне за правителство на „националното съединение“, разкри още той. „ДПС не взима марки затова че те са смятани за врагове. Сега губят гласове“, коментира журналистът. ДПС няма да подкрепи ГЕРБ за нова Конституция и Велико народно събрание „Борисов е доволен от новите решения на Движението за права и свободи, защото тогава щеше да потъне с тях“, заяви Илхан Андай. „Отвъд думите на Мустафа Карадайъ стоят лозунги за опозицията, но не е отваряне на идеята за предсрочни избори и „изритване“ на ГЕРБ“, разкри журналистът.

Менда Стоянова с коментар за задкулисните разговори и целта на Великото Народно събрание „При 120 депутати, сред предложенията на ВНС, ДПС ще имат едно символично представителство. От Кърджали те ще имат едва двама народни представители“, каза Андай. „След 2 септември ДПС ще отворят нова страница и може да излязат с различна позиция“, завърши експертът.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре