Сега четете
Двама мъжаги се бият, който победи на шах, канадска и покер, той да управлява

Двама мъжаги се бият, който победи на шах, канадска и покер, той да управлява

Двама мъжаги се бият, който победи на шах, канадска и покер, той да управлява. Това режисьорът Теди Москов описа по БТВ политическата ситуация у нас и конфликта между президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов. Той предложи и друг сценарий двамата да се сбият на чужда територия-Македония. „Който дойде, ще управлява. Другият вариант е да се хвърля ези-тура“, допълни той. Не съм съгласен, че уж целия свят се плаши от нас, защото сме били грамотни. Като не си се освободил сам, нямам как да разчиташ на друго. Все някой нещо ни носи, дава и подарява. Всички чакаме.

Сега живея в тесен кръг. Най-близки са ми враговете. Приятно ми е да видя някой враг да ме ядоса. Преживял съм най-големия възторг-възторг от измислицата. Имам претенцията да кажа, че аз съм свободен човек“, допълни режисьорът.

По повод рестриктивните мерки по време на коронавируса той обясни в характерния за него хаплив стил: „Почнаха някакви малоумни действия да се правят-театър онлайн. Това е. Ако не е направен като филм, това не е театър. Аз ръкопляскам само на едно предаване „Улицата“, не знам кой го е правил. Сега се карам на артистите, защото съм нетърпелив и леко увреден от една катастрофа в Германия. Марксизмът е чалгата във философията.

Вижте и

btvnovinite.bg

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре