Сега четете
…а посоката и хъсът остават същите!

…а посоката и хъсът остават същите!

Любословие.бг достигна до почти 3 милиона души през последния месец

Не знам дали с милионите при аудиторията е като при милионите в пари, но май да – след първия (за който не се питало…) имаш хъс за още и още. В България, занимавайки се с независима журналистика всеки от екипа ни е много далеч от това да стане милионер – и индивидуално, и колективно. Чувството на гордост от спечеленото доверие обаче действително ни прави много богати и ни изпълва с хъс за повече – и от количеството, и от качеството.
Любословие.бг е на протестите – от първия им ден! Поне един човек от екипа ни винаги е сред хората, които искат промяна. Излъчваме на живо, даваме трибуна на всички гледни точки. Не на последно място и защото това е нашият реален принос към промяната. Най-малко – за да „отлепим“ от станалото пословично 112-то място; най-вече – защото искаме държавата да върви в нова посока. А това, вече сме сигурни, минава през новия морал и новите лица в политиката!
Екипът на Любословие.бг прие една тежка, но достойна задача – да бъде в основата на гражданската платформа Е-народ, която ще работи за утвърждаването на принципите на електронната демокрация. Като онлайн медия ние сме сигурни, че това е пътят, който представителната демокрация ще извърви до своята „дъщеря“ – пряката демокрация. Партнираме със СТРАТЕС и с президента на Република България Румен Радев, защото вярваме, че той има далеч по-тежка от нашата задача – да приложи своя авторитет и лидерство за идеята за една по-близка до гражданите политическа система. Да предложи на българските граждани държавническа стратегия за развитие на страната, в която гражданите имат своето ефикасно и ефективно право на глас, на дебат, на участие в политиката. Фейсбук страницата „Ние, е-народът“ е първата стъпка от дългия път, по който тръгваме. Но ние в Любословие.бг знаем, че този път си заслужава и бихме се радвали, ако Вие, нашите читатели, зрители, критици и при все тези роли – „най-главни редактори“ ни придружите. Темите и въпросите за бъдещето на България ще развалят много приятелства, но ще създадат и много нови. Нашият стремеж е – най-малко загубено доверие и най-много акумулирано ново. Наречете ни старомодни, но ние се уповаваме във веруюто на Франсоа Волтер: „Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш.“
Още много неща искам да Ви кажа, но зная, че времето в нета обикновено се „краде“ от най-близките, затова искам да Ви пожелая – бъдете най-близки за близките си; най-обични за хората, които Ви обичат и бъдете уверени, че в Любословие.бг главни редактори оставате… ВИЕ!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре