Сега четете
Премиерът Борисов: Всеки може да иска оставка

Премиерът Борисов: Всеки може да иска оставка

Премиерът Бойко Борисов пристигна в района на големия горски пожар в Свиленград.  Заради продължаващата огнена стихия беше удължено с още един ден бедственото положение.

Пред журналисти премиерът съобщи, че дошъл да види пожара, защото „Като слушах, останах с впечатление, че е изгоряла границата, а това не е вярно. Прекрасно се справят хората, огромна територия е, военните са свършили работа„. „Най-добре е да сверяваме нещата с малките – каквото и да им кажа, те не слушат„, – така премиерът коментира вчерашната си публикация в профила си във фейсбук.

Гледам по протестите, – демонстрантите къртят, чупят, рушат – ами и полицаите имат майки и те ги чакат да се приберат вкъщи. Със сила нищо не става„, допълни премиерът в отговор на въпрос защо е разпоредил да не се ползва сила при антиправителствените протести.

Вижте и

Относно исканията за оставка, премиерът съобщи, че отдавна иска оставката на Радев, и всеки може да иска всякакви оставки. „Тези, които говорят за ред и законност сами трябва да спазват думите си„, завърши премиерът и отказа да коментира повече журналистически въпроси.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре