Сега четете
Ден 31: Автошествие „По пътя на корупцията на Бойко Борисов“, Орлов мост се готви за напрегната нощ

Ден 31: Автошествие „По пътя на корупцията на Бойко Борисов“, Орлов мост се готви за напрегната нощ

Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu/ Тодор Стефанов

Протестният 31-ви ден започна с автошествие под наслов „По пътя на корупцията на Бойко Борисов“. То стартира от Резиденция Бояна и ще продължи по следния, обявен от организаторите, маршрут:

„- Булгартабак (ул. Граф Игнатиев 62) – Да запитаме защо Гешев не разследва затриването на цял един сектор в икономиката от страна на Пеевски със съдействието на Борисов?

– Министерство на младежта и спорта (бул. „Васил Левски“ 75) – Да попитаме Красен Крадев колко пари открадна от Колодрума в Пловдив и спортните зали, КОЙ определи новите шефове на Тото-то и защо българският спорт по време на управлението на Кралев достигна дъното и държави като Косово и Фариорски острови имат по-добри спортни постижения от нас.

– Министерство на Финансите и Министерство на икономиката (ул. „Георги С. Раковски“ 102) – Да попитаме вярно ли е, че исканията на правителството към Фолксваген са били рекетьорски – задължително купуване на парцели от близки на властта лица и изискване за представители в управлението на завода от страна на мафията? Да попитаме кой пропусна 700-те милиона такси от Божков и колко по 500 евро Божков е дал на Шехерезада да занесе на Горанов и Борисов? Да попитаме какво стана с приоритетния инвестиционен проект на Стивън Ло – Света София, който предвиждаше изграждане на развлекателен комплекс до гр. Елин Пелин с обща стойност на инвестицията – 1,6 млрд. лв.

– Министерство на здравеопазването (пл. „Света Неделя“ 5) – Да попитаме кой ще понесе отговорността за всяването на паника сред населението във връзка с COVID-19, неадекватните мерки – отворени дискотеки и затворени/отворени стадиони и къде са безплатните предпазни средства (маски), които държавата трябва да предостави съгласно чл. 63 от Закона за здравето? Защо ПСР тестовете не са безплатни?

– Съдебна палата (бул. „Витоша“ 2) – Да попитаме главния прокурор Иван Гешев защо не разследва произхода на пачките в чекмеджето на Борисов и редно ли е главният прокурор на най-бедната държава в ЕС да купува с държавни пари джипове за 210 000 лв. един брой.

– Посолство на Франция (ул. „Оборище“ 28) – Да запитаме френския посланик докога френските политици и граждани ще търпят българските мутри да крадат европейските пари? Ще бъде връчено писмо до посланика.

– Посолство на ФРГ (ул. „Фредерик Жолио Кюри“ 25) – Да запитаме немския посланик докога немските политици и граждани ще търпят българските мутри да крадат европейските пари? Ще бъде връчено писмо до посланика.

Вижте и

– Пред Министерски съвет – Връчване на символичен билет за Барселона на Бойко Борисов – да иде да нагледа къщата си в Барселона, придобита с корупционни пари, и майката на детето си.

Минути след като СДВР обяви, че барикадите ще бъдат премахнати, „Отровното трио“ съобщи, че камерите на Орлов мост са спрени:

Докато ние строим новите барикади на СУ, онлайн камерите от Орлов мост са спрени„. Това написа Отровното трио във фейсбук страницата си.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре