Сега четете
Сиракът Александър: Директорката ме заплашва с побой!

Сиракът Александър: Директорката ме заплашва с побой!

Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu / Александър Димитров

Войната на 16-годишния Александър Георгиев и директорката на Център за настянване от семеен тип (ЦНСТ) в софийския квартал „Люлин“ може да вземе жертви, съобщи Информационна агенция News24sofia.eu.

Поредната му жалба срещу неуредиците там, взривило обстановката и срещу него били насъскани по-големите, за да го бият, а жалбата на Александър била изпратена до главния прокурор на България Иван Гешев и Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД).

Александър заяви пред колегите от News24sofia.eu, че няма да се върне в центъра поне месец, защото го е страх за живота му.

Самата директорка на (ЦНСТ-то) Евелина Димитрова го заляла с кафе, блъскала, крещяла, когато разбрала за жалбата, написана до нашата медия, до главния прокурор. Тези заплахи не за първи път са отправяни към него, и вероятно няма да са последни.

До редакцията ни той е пратил поредното си писмо, което са получили и други институции със заглавие „Защо властта мълча“?

Той отново разказва цялата драма със сканадала, в които деца правят секс за пари и за тоталната липса на реакция в институциите и покриването на истината от тях. За всички и всякакви отношения между ръководство и деца в центъра.

Втора седмица не е оповестено официално заключение от проверката на Държавната агенция за закрила на детето, въпреки че докладът от проверката в адския център за сираци вече е готов.

Вижте и

Чужди медии потърсиха Александър след скандалните му разкрития пред нашата медия и той пред тях разказа същите страховити неща. Може би евентуално тогава прокуратурата ще се самосезира и ще разнищи всички нарушения, а сигурно ще открие и престъпления във въпросния център за деца.

Дано Александър да не го пребият и да оцелее, за да види, че все пак справедливостта ще възтържествува.

В противен случай кой може да го убеди, че едно прерязване на вените не е най-добрият изход от порочния кръг?!

16-годишния Александър Георгиев, снимка: Facebook
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре