Сега четете
Полицията не е установила нарушение на водача, минал през крака на протестиращия

Полицията не е установила нарушение на водача, минал през крака на протестиращия

Източник: News24sofia.eu

Тони Тодоров

Свидетели на случката не се появиха, преглеждат се камери и няма установено нарушение от страна на водача. Така заместник-началникът на отдел „Охранителна полиция“ комисар Тони Тодоров коментира на брифинг в СДВР снощната случка, при която кола мина през крака на един от протестиращите.

Вчера полицията е преценила да се даде възможност на хората, които се прибират по домовете си, да го направят безпроблемно. Тогава се е взело решението да бъде освободено кръстовището пред Софийски университет.

Във връзка с инцидента, Тодоров коментира, че водачът на автомобила решил да потегли назад, при което се чул вик от момче в близост до колата със съмнения, че едната гума преминала през крака му. Шофьорът на автомобила останал на мястото на инцидента и вследствие на това, избухнал скандал между него и пострадалия.

Пострадалият е откаран в ИСУЛ, подчерта комисар Тодоров.

Вижте и

По думите му това, което се случило снощи и поведението на протестиращите било недостойно. По автомобила били хвърляни кенчета от бира и кал. Протестите са нерегламентирани, коментира комисар Тодоров и посочи, че още от първия ден протестиращите са в гражданско неподчинение.

При тези ситуации не трябва да се използва насилие, но ние още от първия ден сме в гражданско неподчинение, подчерта комисар Тодоров.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре