Сега четете
Това протестиращи ли са, пита Борисов от джипа из Враца

Това протестиращи ли са, пита Борисов от джипа из Враца

1920x1080-1024x576

Работещите не спират да работят, на пук на всички, изграждат бъдещето на България. Така че и младите българи да се върнат.

Това заяви премиерът Бойко Борисов, който и днес се качи на джипа си за редовната си психотерапия, както той сам определя разходките си. В джипа като пътници са кметът на Враца Калин Каменов и министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, която дава отчет за ремонтите на пътищата в областта.

Борисов се успокои, че има работещи.

Работниците, които срещаше по пътя в града му обясниха, че тук никой не протестира, а протестиращите са в центъра. Ще ходиш ли на протест, попита Борисов багерист, чието заключение е, че всички тези багери протестират.

След като се повозиха премиерът и придружаващите го се устремиха към новия спортен комплекс на града.

Това протестиращи ли са,

запита премиерът Бойко Борисов кмета на Враца Калин Каменов, когото вози в джипа из града по адрес на събралите се хора пред спортните зали.

В отговор кметът на Враца Калин Каменов каза, за хората, дошли да посрещнат премиера. След като слезе от джипа подредените посрещачи го приветстваха с ръкопляскания, мнозина без или със свалени маски се ръкуваха с него. В движение премиерът смъкна маската си, за да не покрива носа му.

Припомняме, миналата седмица бе съобщено, че премиерът е в карантина, защото първоначалният тест за коронавирус на началника на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов – Деница Желева бе положителен, а двамата бяха плътно един до друг по време на продължавалата четири дни среща на европейските лидери в Брюксел, посветена на обсъждането на новия европейски бюджет. От Брюксел българската делегация се завърна във вторник, когато в Народното събрание се гласува вота на недоверие. Премиерът не присъства нито на дебатите, нито на гласуването.

В сряда заседанието на правителството се проведе дистанционно заради дезинфекция и случай на заболял служител от администрацията на Министерски съвет. В четвъртък обаче премиерът Борисов заедно с коалиционните си партньори Красимир Каракачанов и Валери Симеонов се изправиха пред медиите, за да обявят договорените промени в правителството.

Вижте и

Следващите тестове на Борисов и на Желева бяха отрицателни.

При влизането си в залата за волейбол регионалният министър Петя Аврамова бе смъкнала своята маска въпреки затвореното пространство и наличието на спортуващи хора.

Момичетата от волейболния отбор ръкопляскаха и тяхната треньорка обясни, че аплодисментите са за това, че имат зала, в която да тренират.

След излизането от спортния комплекс премиерът похвали кмета Калин Каменов, а той обясни:

Тука в една картофена нива тренираха 40 деца и след тренировка родителите не можеха да разберат кое дете кое е. Отделихме средства, успяхме да направим тренировъчни игрища и от 40 сега се събират 240 деца от цялата област. Надявам се един ден някои от тях да играят и в националния отбор. Това е най-големият спортен комплекс в страната. Има басейни, игрища за тенис, стрелбища, картинг писта, стадион, тренировъчни игрища.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре