Сега четете
Борисов забрани на младежите от ГЕРБ да го бранят като Доган на „Росенец“

Борисов забрани на младежите от ГЕРБ да го бранят като Доган на „Росенец“

768x432 (2)

Премиерът Бойко Борисов е забранил на младежките структури на ГЕРБ провеждането на каквито и да било протести, митинги и улични акции, съобщи „24 часа“, позовавайки се на партийната централа.

Изказването на Борисов идва в отговор на въпрос дали младежи от партийния актив стягат контрапротест около държавната вила в столичния квартал „Бояна“, в която живее министър-председателят.

За тази вечер блокада на вилата подготвяли активисти на БОЕЦ, „Да, България“ и ДСБ. Младежи от ГЕРБ също имали организация, така че да посрещнат антиправителствения протест. За да се избегнат всякакви сцени, които наподобяват сблъсъка на хората на Христо Иванов с активисти на ДПС на Росенец обаче министър-председателят наредил на активистите си да си останат по домовете.

Няма да участваме в никакъв вид улично противопоставяне“, заявяват от партията.

Дори по улиците да има хора, които се представят като хора на партията, това със сигурност не са членове, обясняват още от ГЕРБ.

Вижте и

Те били сигурни, че младежите щели да послушат Борисов и няма да организират улични акции.

Очаква се младежката организация на „Да, България!“ и Национален младежки клуб към ДСБ да съберат граждани пред правителствената вила „Секвоя“ в квартал Бояна на протест днес.

Изглежда, че по време на ваканцията си главният прокурор е забравил за шкафчето на Бойко Борисов в държавната вила „Секвоя“ и за изтеклите записи. Проверката от „отговорните институции“, ако изобщо я има, се точи по-тромаво от мач на ветераните на Витоша Бистрица.Ето защо решихме да напомним за всичко това на прокуратурата, като отидем на местопрестъплението.“ – се казва в описанието на събитието във „фейсбук“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре