Сега четете
Корнелия Нинова: Управлението е изчерпано, а парламентът е делегитимиран (ВИДЕО)

Корнелия Нинова: Управлението е изчерпано, а парламентът е делегитимиран (ВИДЕО)

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, Luboslovie.БГ

8012088

Правителството и присъдружните му партии докрай ще отричат реалността в името на властта – парламентът е делегитимиран. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на пресконференция в централата на партията, предаде репортер на Luboslovie.БГ.

Правителството на Борисов и присъдружните му партии докрай ще отричат реалността в името на властта. За нас това управление е изчерпано. Този парламент не представлява мнозинството български граждани и тяхното желание за промяна. Парламентът е делегитимиран. Единствената цел на Народното събрание да остане да работи може да бъде само ускорено приемане на машинното гласуване и след това разпускането му„, изтъкна още Нинова.

Според нея днешното гласуване е показало кой-кой е в парламента и къде се позиционира.

Обединени патриоти“ и ГЕРБ разбира се, пазят властта на всяка цена. Воля се изтъргува за пореден път. Много интересна беше позицията на ДПС. Струва ни се, че за пръв път в историята на всички вотове те не взеха отношение в дебата. Вероятно изчаквайки как ще се развие въпросът с тримата, посочени от премиера Борисов техни министри. Както знаете те подадоха уж оставки, след това оставени на изчакване. Очевидно там ще се развиват някакви процеси„, изтъкна Нинова.

Вижте и

Ще разберем и как са се развили взаимоотношенията между ДПС и ГЕРБ, когато видим какво се предлага, заяви още Корнелия Нинова.

Нинова заяви, че няма информация, нито представа как вървят разговорите за съдбата на тримата министри.

Вероятно ще разберем следващите дни. Когато видим какво се предлага, ще разберем и как са се развили взаимоотношенията между ДПС и ГЕРБ, като досегашни партньори„, каза още Корнелия Нинова.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре