тодор стефановЖурналистът Тодор Стефанов се присъединява към екипа на Любословие.БГ в момент когато медията ни достига до 3 милиона потребители във Фейсбук. Той прие поканата на главния редактор Андрей Велчев малко след като само те се явиха като свидетели в столичното 5 Райнно управление към СДВР срещу лицата предизвикали опита за щурм на Партийния дом снощи. Пострадаха полицаи и младо момче. Двамата се оказаха единствените журналисти с кадри от ексцесийте.

Стефанов е носител на наградата Най-добър млад журналист. Благодаренив на него ще ползваме горещи новини и коментари от топ точките на Столицата и страната.

Тодор Стефанов. Роден е на 9 февруари 1998 г. в град София, България.

Кой е той?

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия.