Сега четете
Наградиха победителите в конкурса „Живот без дрога“

Наградиха победителите в конкурса „Живот без дрога“

Победителите в конкурса за плакат на тема „Живот без дрога“ бяха наградени днес в Разград. Проявата се организира от Областната дирекция на МВР. За участие в конкурса са изпратени 25 постера, изработени от млади хора от пет общини в областта.

Жури под председателството на директора на Художествената галерия е отличило осемте най-добри творби в двете категории – изработени на компютър и рисувани на ръка. Авторите им получиха подаръците си от директора на Областната дирекция на МВР старши комисар Ивайло Йовчев.

Той поздрави отличените и им пожела много вдъхновение и бъдещи творчески успехи.
Церемонията по награждаването се проведе в Художествената галерия в града, където е подредена изложба с творбите, участвали в конкурса. Те ще останат в галерията до 10 юли. Предвидена е възможност за откупка, като събраните средства ще бъдат предоставени на децата на двама загинали служители от Областната дирекция на МВР в Разград.

Вижте и

На днешната церемония благотворителната кауза събра над 400 лв. Даренията и откупките продължават до средата на месеца, уточниха от полицията в лудогорския град.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре