Сега четете
Ариана Гранде празнува с хорър парти (СНИМКИ)

Ариана Гранде празнува с хорър парти (СНИМКИ)

EbigUfdXsAc0mVDПевицата Ариана Гранде отпразнува 27-ия си рожден ден с тематично парти по хорър филма „Мидсомар“, съобщи електронното издание „Контактмюзик“.

Авторката на хита „7 Rings“, която е родена на 26 юни, празнувала у дома и се издокарала като Дани – героинята на Флорънс Пю от филма на ужасите от 2019 г.

Гримьорът на певицата Майкъл Антъни й помогнал за визията, запечатана на кадри, разпространени в социалните мрежи. Заобиколена от цветя, Ариана е с красива цветна корона и е с изрисувани венчелистчета по клепачите над пърхащи изкуствени мигли.

Неотдавна певицата съобщи официално в Инстаграм за връзката си с Далтън Гомес, брокер на недвижими имоти. Двамата са заедно от януари. Приятелят на певицата се появява във видеото на парчето й с Джъстин Бийбър „Stuck With U“.

Вижте и

 

Певицата прекарва карантината заради пандемията от новия коронавирус с Далтън. Близки до звездата разкриват, че тя е много щастлива с новото си гадже.
„Ариана си стои вкъщи с приятели. Тя се отнася много сериозно към спазването на социална дистанция и дни наред прекарва единствено с една подбрана група хора“, твърди източник, запознат с всекидневието на Гранде.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре