Сега четете
Въображаемата реалност и живота на червения килим

Въображаемата реалност и живота на червения килим

received_1939715166160844Скъпи читатели,

Днес в 12.00 гостуваме на Стаси;

Новият приключенски роман на Станислава Айви ни повежда към една умопомрачителна реалност, в която властта на социалните медии расте безконтролно, докато телевизията постепенно губи влиянието си. Какви са невъобразимите последствия от това? Заповядайте на официалната премиера на книгата в двора на Casa Libri в сряда, 17 юни!

Въображаема реалност“ е риалити формат, създаден, за да спаси бъдещето на телевизията и да върне към екрана зрителите, пренаситени от досадно повтарящото се съдържание. Болезнено актуална история за високата цена на воайорското общество, за начина, по който хората се променят в екстремни ситуации, и за възможността да получиш втори шанс в живота.

 Станислава Айви (Стаси Кара) е журналист, писател и режисьор, създател и водещ на телевизионното предаване „Като на кино“ в продължение на няколко години. Автор е на документалната книга „Като на кино“, в която са включени интервюта с големите имена във филмовата индустрия. Напоследък работи върху документалната поредица Cinema Confidential и върху пълнометражната версия на дебютния си късометражен филм като режисьор I know what you did.

Вижте и

Премиерата на „Въображаема реалност“ ще се състои на 17 юни от 19:00 ч. в двора на Casa Libri в сърцето на София. Орлин Павлов ще чете откъси от книгата, Крис Захариев и авторката ще проведат специален quiz, а победителите, взели участие в него, ще получат прекрасни награди. Очакваме ви!

Трейлър на романа можете да видите тук
received_1939715166160844.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре