Сега четете
Към Главните ни редактори- нашите читатели:

Към Главните ни редактори- нашите читатели:

20200610_143227Доверието ви задължава и вдъхновява
Към нашите ГЛАВНИ редактори – читателите

Разбира се, че бих ви излъгал, ако просто кажа, че сме горди с аудиторията на Любословие.бг – във Фейсбук и изобщо онлайн. Направо си се хвалим, но това е един от онези малки греховце, които всички имаме и ако държим под око – не вредят, а напротив – карат ни да ставаме все по-добри и да се мотивираме за по-големи неща. Така че, ако просто днес не искате да разберете, как някой се хвали – спрете да четете ТУК. Ако обаче искате да чуете и едно огромно „БЛАГОДАРЯ“ за това, че сте наши читатели, репортери, коментатори, критици, анализатори, хронични мотиватори и закоравели оптимисти, а отскоро и ЗРИТЕЛИ – то продължавайте!
1,8 милиона достигания до аудиторията във Фейсбук сигурно не е кой знае какъв резултат, сравнено със света. Но в България това е електоратът, който избира управляващата партия и коалиционните партньори, ВЗЕТИ ЗАЕДНО. Това е приблизителната телевизионна аудитория, която всяка от големите телевизии измерва самостоятелно и обявява, че е НОМЕР ЕДНО пред конкурента. 1,8 милиона души може да е китайско градче, което го няма на картата, но тъй като тук ставаме все по-малко, а и както знаем от един политик – всички сме братовчеди – така, че – БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ТОВА, ЧЕ СТЕ ЧАСТ ОТ НАШЕТО СЕМЕЙСТВО ОНЛАЙН!
Обичаме да казваме, че именно вие сте нашите главни редактори – защото това си е така! Във Фейсбук, който е станал основна новинарска медия за мнозинството от съвременните активни хора, това си е точно така – за приятелите си, вие сте толкова главни редактори, колкото и те за вас. Сори, мили преподаватели от разни университети от медийни специалности, които предъвквате „Теорията на масовите комуникации“, но голяма част от тях просто вече не са в сила. Схоластиката може и да е основа на висшето образование, но ако го превземе – остават магистърските специалности по „Лайфстайл журналистика“…
Ние не сме „лайфстайл“ – ние сме медия от ентусиасти и за 7 години разбрахме, че вече не сме само „Медия за медиите“ – защото животът на около може и да е препълнен и дори преливащ от медии, но хората искат да си го живеят по своя начин. Да четат истории, но и да споделят такива. Да гледат сеир, ама и да правят сеир. Да се чува гласът им не само в сутрешния блок на някоя телевизия, чийто недоспал водещ иска просто да се надсмее над тегобите на битието им…
Ние сме критични и често болезнено откровени и то е, защото нашата медия се случва без приходи от реклама, партийни каси, бартери и „паметни записки“, подписани от олигарси. Може и да сме мисирки и мисирковци, но кълвем много яко и ятото става все по-голямо. Като Радичковите врабчета сме особняци и често се караме и кълвем помежду си, но накрая винаги излизаме срещу котараци, змии и други грабливи хищници като един и гоним до дупка!
Благодарим на всички ви – на всеки от вас и на всички 1,8 милиона „достигнати“ вкупом – бъдете все така нашето мислещо, четящо и бдително крилато ято!

Ваш: екип на Любословие.бг

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре