Сега четете
Втори сезон на „Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател“

Втори сезон на „Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател“

 

 

Dunalley, Tasmania - Gordon Ramsay prepares crayfish poached in sea urchin butter, finished with Tasmania’s own pepperberry and leatherwood honey. (Credit: National Geographic/Justin Mandel)
Dunalley, Tasmania – Gordon Ramsay prepares crayfish poached in sea urchin butter, finished with Tasmania’s own pepperberry and leatherwood honey. (Credit: National Geographic/Justin Mandel)

Втори сезон на „Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател“

ще бъде излъчен премиерно по National Geographic този септември

Гордън Рамзи затяга връзките на ботушите си, грабва ножовете си и поема отново на път във втори сезон на „Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател“, който ще се излъчва премиерно по National Geographic този септември. Изкусният шеф-готвач и „Айрън Мен“ атлет, отличен с множество звезди „Мишлен“, продължава приключенията си по света в неуморно преследване на кулинарно вдъхновение. Поредицата ще бъде излъчена в 172 държави на 43 езика. Втори сезон проследява вълнуващите приключения на Рамзи, който опознава различни култури чрез тяхната храна. 

„Този сезон изследваме седем нови региона, всеки от които с много различни кулинарни обичаи и история“ – казва Рамзи. – „Имаме възможността да се учим от местните жители и да чуем техните истории. Това ни позволява да добием по-задълбочен опит и разбиране за света около нас.“

Гордън Рамзи пътува и пирува из Тасмания, Южна Африка, Индонезия, Луизиана, Норвегия, Индия и Гвиана, поема към още по-диви места и отвъд заучените рецепти, за да изследва световната кухня. Той предприема пътешествия до сърцето на местата, които посещава, изкачва планини, бори се с 3-метрови вълни, издържа на минусови температури и си проправя път през дивата пустош, за да открие някои от най-добрите съставки на света.  Рамзи рискува живота и крайниците си в най-смелото си приключение досега, като плува във води, населени от големи бели акули, включва се в традиционно бягане с бикове и много други, за да постигне превъзходни кулинарни резултати.

 

Под наставленията на местни експерти и кулинарни легенди, които среща по време на пътуването си, той взима участие в кулинарни обичаи и научава повече за изкусителните деликатеси и свежи вкусове, уникални за различните региони. Всяка съставка, която събира, всяко ястие, което опитва и всеки човек, с когото се среща, ще го вдъхновят да създаде съвсем нови рецепти, които да представят същността и сърцето на дадената култура. Всеки епизод завършва с предизвикателство, което Рамзи си отправя. По време на голямо финално готвене, той се изправя редом с кулинарна легенда от дадения регион и заедно готвят за местни хора, с които се е запознал по време на пътешествието си.

 

Част от приключенията, кулинарни и други, които Гордън ще преживее този сезон, включват:

 

  • Да рискува живота и крайниците си, като участва в традиционно състезание с бикове в отдалечено оризово поле в Западна Суматра;

 

  • Да се гмурне смело сред скали в бурните води на Тасмания за гигантски лангусти;

 

  • Да скочи от хеликоптер във високи вълни, за да събира миди по крайбрежието на Южна Африка;

 

  • Да разучава индонезийска пещерна система, населена с прилепи, в търсене на гигантски скариди;

 

  • Да се отправи на пътешествие с АТВ през опасните и кални затънтени пътища на Луизиана, за да събере свежа зеленина и да улови американски жаби бик и сладководни раци;

 

  • Да се хвърли в ледените води на Норвегия, за да открие богатството от съставки, които се намират във фиордите;

 

  • И да се бори с вълните, за да лови риба, като използва традиционни техники от Южна Индия, тоест 90-килограмова мрежа в открито море.

 

„Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател“ е продуциран от Studio Ramsay за National Geographic. За Studio Ramsay, изпълнителни продуценти са  Гордън Рамзи, Лиса Едуардс и Джон Крол. За National Geographic, изпълнителен продуцент е Бетси Форхан, вицепрезидент на продукцията е Кевин Тао Мохс (Kevin Tao Mohs), а изпълнителен вицепрезидент на National Geographic за документални продукции е Джеф Даниълс.

За Гордън Рамзи /Studio Ramsay

Гордън Рамзи, номинираният за награда „Еми“ готвач с няколко звезди „Мишлен“, известен с изключително успешните и отличавани с награди оригинални програми, продуцира телевизионни предавания от двете страни на Атлантическия океан, гледани от зрители по цял свят, в над 200 територии и е единственият талант в Щатите с четири предавания в праймтайм в национален ефир. Той е водещ и изпълнителен продуцент на „Hell’s Kitchen“, „MasterChef“, „MasterChef Junior“ и „Gordon Ramsay’s 24 Hours to Hell and Back“ по Fox, както и ежегодното „MasterChef Celebrity Showdown“.

Вижте и

 

Мултимедийната му продуцентска компания Studio Ramsay стои зад хитови предавания както в Щатите, така и във Великобритания, с увеличаващ се брой нови предавания в продукция. Основано през 2016 г., Studio Ramsay е създадено, за да разработва и продуцира както риалити/ документални и дигитални, така и игрални телевизионни продукции, като се фокусира върху създаването на нови формати и новаторски програми, както и развитието на нови таланти. Studio Ramsay стои зад изключително успешната поредица на FOX „Gordon Ramsay’s 24 Hours to Hell and Back“, както и „Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател“, която се излъчва по National Geographic в 172 страни и на 43 езика в световен мащаб, придружена от уникалното по рода си дигитално и печатно издание със същото име. В Обединеното кралство, Studio Ramsay продуцира номинираната за „БАФТА“ поредица „Пътешествието на Гордън, Джино и Фред“ за ITV. Студиото стои и зад предстоящата поредица на Channel 4 „The Fantastical Factory of Curious Craft“ и отваря вратите на знаменития хотел The Savoy за документална продукция от 6 части за ITV. Студиото стои и зад сериала на Channel 4 “Born Famous,” чиято премиера беше миналото лято. Studio Ramsay разработва и различни предавания, които са в различни фази от продукционния процес, за BBC, за някои от най-добрите телевизионни оператори в Обединеното кралство, както и за някои от най-добрите американски кабелни канали. Дигиталната дивизия на Studio Ramsay стои зад оригиналното съдържание, което Рамзи споделя в изключително популярния си YouTube канал. Наскоро той беше обявен за готвача с най-много последователи в тази платформа. Каналът, предимно посещаван от фенове в диапазона 18-34, представи набиращата популярност поредица от интервюта „Scrambled“ и планира да сподели още епизоди през 2020 г. Дигиталната дивизия на Studio Ramsay е продуцирала съдържание за National Geographic и MasterClass и работи по нови проекти в тази насока. Studio Ramsay стои и зад кулинарната поредица „Culinary Genius“, която се излъчва по ITV в Обединеното кралство и каналите на FOX в Щатите, както и „Gordon on Cocaine“ за ITV и „The F-Word Live With Gordon Ramsay“ за FOX. Изключително популярното детско предаване „Matilda and the Ramsay Bunch“ с участието на Тили Рамзи за детския канал CBBC също е продуцирано от Studio Ramsay.

 

Рамзи е изпълнителен продуцент на „Best New Restaurant“ за Bravo и поредицата „Food Court Wars“. В Обединеното кралство той е продуцирал „Gordon Ramsay Behind Bars“ и „Gordon’s Great Escape“ за Channel 4; носталгичната поредица и кулинарна биография „My Kitchen“ за Good Food Channel на UKTV; както и две поредици с кулинарни съвети – „Ultimate Home Cooking“ и „Ultimate Cookery Course“ за Channel 4.

 

За повече информация, посетете www.gordonramsay.com или последвайте Гордън Рамзи във FacebookTwitter and Instagram.

 

 

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре