Сега четете
Водещ експерт ще е автор на собствена ИТ Рубрика

Водещ експерт ще е автор на собствена ИТ Рубрика

Любословие.БГ започва своя нова технологична рубрика. Светът на технологиите заема все по-голяма част от нашия живот и ежедневието ни. Бързото развитие на наука, бизнес и дигитални технологии изискват от хората да се информират непрекъснато за новите тенденции и да се адаптират към промените. Научната фантастика бързо се превръща в реалност.

Ситуацията е описана много точно от Стив Джобс преди години: „Преди време мечтаехме за тези неща. Сега ги създадохме. Велико е.”

В желанието си да бъдем в крак с новостите от Любословие започва нова рубрика с автор Иво Стойков, който прие поканата да е част от редакционната ни колегия и ИТ Директор на медията достигнала до над 3 млн. потребители в своята фейсбук страница за последните 3 месеца . В авторската секция ще намират място всички актуални новини от IT сектора, новите технологии, стартиращите компании и модерно мислещите хора. Ще показваме успешните примери, идеи и хора, за да стимулираме творческото в онези, които нямат кураж. Огромният потенциал и средището на бъдещото.

За автора:

IS

Иво Стойков, ИТ Директор, Автор на собствена рубрика. Експерт с 18 години опит, като ръководител на ИТ и бизнес проекти, ръководител на екипи по софтуерна поддръжка, бизнес консултант и аналитик, системен интегратор и архитект, мениджър „Човешки ресурси“, експерт по управление на търгове и тръжна документация в сферата на ИТ поръчките. Експерт по информационна сигурност, дигитална трансформация на бизнеса и GDPR.

Вижте и

 

e-mail: [email protected]

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре