asia ivanovaАся Иванова е предприемач, експерт в управление и мотивация на персонал, вискорезултатен корпоративен обучител.

Създателка на програмата „Магията на баланаса”.

Майка на две деца, автор, вдъхновяващ лектор и консултант в областта на женското лидерство.

Партньор в „Университет за личностно развитие и предприемачество”, лектор на „Големият Взрив” – най-големият форум за личностно развитие и предприемачество в Източна Европа.

Вижте какво разказа тя за Любословие в живото и интервю излъчено вчера в нашата страница във Фейсбук, има ли формула за щастие, как да бъдем успешни както в бизнеса, така и любовта и още много други интересни неща:

Как се роди идеята за програмата „Магията на баланса”?

Програмата е резултат от дългогодишно търсене, проучвания и работа. Истината е, че аз самата имах нужда от систематизиран подход, благодарение на който да съм ефективна в работата си и който да гарантира удовлетворение и в личния ми живот. В последствие се оказа, че и многото дами, обърнали се към моята експертиза също копнеят за такъв метод, който намалява стреса и балансира ежедневието и емоциите им. Към днешна дата съм щастлива да виждам, че програмата носи забележителни резултати на всички, преминали през нея. Този факт ме подтикна да напиша и своята книга със същото име – „Магията на баланса” – тайната да имаш успешна кариера и щастливо семейство едновременно. Вярвам, че книгата ще помогне на всички онези жени и мъже, които не могат физически да присъстват на семинара и ще е ценен наръчник за изграждане на хармонични взаимоотношения.

С радост отбелязвам факта, че личностното развитие е тема, която буди все по-голям интерес и придобива популярност сред широка аудитория. По-младите се интересуват предимно от темите за мотивация, ефективна комуникация, докато по-улегналите вече са работили със себе си и по-скоро търсят дълбочина и методи за себепознание и надграждане на уменията.

Ценностите и визията за живота, които се споделят и от двамата партньори са основата за здравата и дългосрочна връзка и там не се правят компромиси. В противен случай, ние изневеряваме на собствената си природа, на разбиранията си, на морала си. В този ред на мисли – няма лоши хора, има неподходящи за нас партньори, които имат различни от нашите идеали. Именно затова яснотата е силно оръжие и ни помага да открием точния за нас човек.

ПЪЛНОТО ВИДЕО: