Сега четете
Нетера осигурява безплатен  Wi-Fi и в гр. Пазарджик

Нетера осигурява безплатен  Wi-Fi и в гр. Пазарджик

PazardjikКомпанията ще изгради точки за достъп в 9 зони на площ близо 55 000 кв.м

Нетера ще проектира, изгради и активира мрежа от точки за достъп до безплатен Wi-Fi в град Пазарджик. Проектът включва разполагането на точки за достъп до интернет в 9 обществени зони с обща площ от близо 55 000 кв. м. Нетера спечели поръчката по инициативата WiFi4EU на Европейската комисия.

Със съдействието на българския телеком жителите и посетителите на града ще ползват безплатен интернет в Градската градина, при розариума, около паметника на Методи Шаторов, в парк “Писковец”, парк „Тракия“, площад „К. Величков (Тортата)“, площад „Васил Левски“, площада при полицията и около стадиона в района на паметник „Чешмичка“.

Чрез инициативата WiFi4EU Европейската комисия финансира изграждането на мрежи, чрез които гражданите и посетителите на ЕС да имат достъп до безплатен, висококачествен безжичен интернет на обществени места. Средствата се отпускат на общините, а те избират дружествата-изпълнители на проектите.

От 2019 г., когато стартира инициативата, Нетера спечели конкурсите за изпълнител в редица общини, като вече успя да завърши проекта и да активира Wi-Fi мрежата на територията на общините Тополовград, Разград, Павел Баня, Бяла (Варненско), Тунджа и др.

 

Вижте и

Защо Нетера?

 

Нетера е независим телеком. Партнира си както с най-големите световни компании, така и с малки и средни фирми. Осигурява международна свързаност, услуги за управление на мрежи и сигурност вече близо 25 години. Има точки на присъствие в над 20 държави. Доставя бърз и сигурен интернет. С Нетера партньорите и клиентите разчитат на проактивна експертна поддръжка 24/7. Компанията притежава 4 дейта центъра и предоставя IT услуги, сървъри под наем, гъвкава клауд платформа, DDoS защита. Дистрибутор е на глобалната платформа за обмен на данни NetIX. Една от първите независими наземни станции за спътникови услуги в България е изградена от Нетера. Телекомът предлага IPTV платформа и разпространение на аудио-видео съдържание. Със системата Netfleet компанията предоставя услуги за GPS проследяване на автомобили, тирове, селскостопанска техника и др. Платформата предава на живо информация както за местоположението, така и за още над 50 показателя на превозните средства като гориво, скорост и др.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре