Сега четете
Благодарим за доверието. Продължаваме напред!

Благодарим за доверието. Продължаваме напред!

cropped-WEB_SITE_logo1.png

БЛАГОДАРИМ ЗА ДОВЕРИЕТО – ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД!
След поредната хакерска атака Любословие.БГ излиза с още повече желание за свобода и слово!

Боян Кутевски:

Скъпи приятели,

Общо разбиране на целия екип около “Любословие.бг” е, че не трябва да живеем от фалшиви и “самопроизведени” новини. Ето защо, само с едно изречение отбелязвам, че станахме обект на хакерска атака и за няколко часа сайтът ни беше недостъпен. Разбира се, това не е голям проблем, защото във Фейсбук имаме аудитория, която ни следи и е ангажирана с нашето съдържание.
Все пак – оценката на хората и екипите, които не ни харесват е формалния повод да се обърна като един от редакторите на “Любословие.бг”. Оценката им е висока! Напоследък публикуваме много и авторско съдържание, както и по теми, които трудно попадат в “дневния ред” на други медии. Може би това е, защото “Любословие.бг” е медия на ентусиазма – ние я правим, без да получаваме пари за това. И затова сигурно е неприятно, защото не сме обявили цена, на която да продадем позициите си…
Простете ми, че първо се обърнах към нашите не-приятели. Все пак, те също са част от средата, в която медиите функционират. Не на последно място – имаме “обосновани предположения”, че с това си вадят хляба… А в ситуация, в която всеки изпитва страх за работата си – ние не искаме да им пожелаваме да загубят своята – дори и тя да не е най-почтената!
Благодарим на Вас, приятелите и читателите! За това, че ни карате да искаме повече и да разширяваме кръгозора от гледни точки във времена, когато това се счита за проблем в традиционните медии! За това, че в социалната мрежа сте толкова главни редактори и репортери за нас, колкото и ние за Вас; за това, че не се предавате на фалшификациите, които плискат и усмърдяват физическото пространство и преливат онлайн. Благодарим за доверието, защото то е истинската и непоклатима “валута” в обществото. Благодарим Ви, че продължавате да търсите и истината, и правдата с нас, защото от години двете неща не са тъждествени и има хора, които целенасочено вменяват на обществото това състояние. Също както твърдят и някои юристи, които пръскат слюнки и плашат с божии наказания, които искат всички да приемем, че “право” и “правосъдие” са неща, които нямат общо помежду си.
Както писах и в началото – продължаваме напред! Всеки човек с мозък, позиция, морал и профил в социалните мрежи има силата да бъде медия. Всички Вие сте наши приятели и конкуренти, а двете неща не се взаимоизключват. Да продължим да се борим за правото да виждаме и доброто, и лошото и да можем да ги различаваме за себе си. Да се гневим и да се радваме, защото апатията и заключението “От-мен-нищо-не-зависи” е това, което нашите не-приятели искат да постигнат. Да вървим напред и да помним, че в един ден ще се срамуваме от това, че сме замълчали, когато е трябвало да говорим; че сме цъкали във Фейсбук, а не сме се видяли с приятели навън и че никоя идиотщина в никоя държава не продължила без прекъсване 2500 години (както наскоро ни напомни Диана Дамянова).
Така че – псувайте ни, ругайте ни, мразете ни, обичайте ни, следвайте ни, пишете ни – правете всичко, само не изпадайте в апатия! А, да – можете и да ни хаквате, но пак ще намерим начин да говорим свободно и да мислим още по-свободно!

Бъдете здрави!

Вижте и

https://m.youtube.com/watch?v=q7YjY8W8NZA

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре