Сега четете
Майката на Кристиан не е знаела, че синът ѝ употребява наркотици

Майката на Кристиан не е знаела, че синът ѝ употребява наркотици

Дело като като дело. Всеки има право на зашита, включително и Кристиан. Това заяви адвокат Константин Симеонов, който е защитник на Десислава Николова, майката на Кристиан Николов, който е с обвинение за убийството на журналиста Милен Цветков.

660_047c332e36eddc3ff5c9061b83fa4bc4За да бъде „убийство“ и „екзекуция“, трябва да има пряк умисъл. Доста експерти се изходиха по въпроса, определиха вече и скоростта за движение на джипа, отбеляза адвокатът в ефира на bTV по повод множеството коментари около тежката катастрофа.

В момента наблюдаваме нещо, което не е добро за нашето общество: говорим, че искаме справедлив процес, а всъщност искаме линч. Интересна е интерпретацията на справедливостта като понятие, счита адвокат Симеонов. Аз като специалист смятам, че нашият наказателен процес е справедлив – с някои малки изключитения. Адвокатът на майката на Кристиан каза, че в момента тя е в дома си – все още не е платена гаранцията ѝ, тъй като ще се обжалва пред съда. Стана ясно, че колата, с която е предизвикана катастрофата, е собственост на фирма, която е собственост на Десислава Николова. Не може да се претендира, че това е изключително скъп джип. Знам само, че Кристиан има собствен автомобил и каква е причината да вземе автомобила на майка си, все още се изяснява, поясни адвокатът.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре