958127

Младото баровче Кристиан Николов, което уби журналиста Милен Цветков навръх Великден, е купонясвало цялата предишна нощ в шумна компания на „Златните мостове“, научи Lupa.bg от свой човек в МВР. Екип на полицията е бил изпратен да разгони младежите, които нарушавали правилата за карантина на паркове и обществени места и дори им е написал акт.

Партито е било по повод рождения ден на гаджето на Кристиан – Симона, която беше в колата заедно с него по време на инцидента. Както е известно, третият пасажер се оказа синът на депутата Лъчезар Иванов – Мозъка.

Сигнал на възмутени граждани изпратил патрулката при пияните хлапетии, които явно са употребили и други вещества, както показа полевата проба за наркотици на Кристиан. Младоците се държали абсолютно арогантно с ченгетата. Георги Иванов, с когото Лъчо Мозъка уж не контактува от 12 години, казал, че баща ми е депутат от ГЕРБ и да не го глобяват.

„Ако случайно ги бяхме задържали за 24 часа, Милен Цветков нямаше да умре“, тюхкал се пред колеги полицай от екипа, отишъл на мястото. – „За съжаление обаче нарушението им си беше само за акт, бяхме с вързани ръце, макар да беше очевидно, че всичко вероятно ще завърши с някой сакатлък.“, научи Любословие от свой източник в СДВР подвърдил информацията.