Сега четете
Нашият семеен взвод е в пълна мобилизация

Нашият семеен взвод е в пълна мобилизация

FB_IMG_1586710272064Боян Кутевски във Фейсбук: Дисклеймър: не съм човек, който се отнася безотговорно към Вируса и личните и семейните мерки! Нашият семеен взвод е в пълна мобилизация, но също така и в относително добро психическо здраве.

Но за друго ми е приказката:

И така, ако някой друг (освен ментално сбърканите готик-метЪли) тъгува по Средновековието, ето как ще го преживеем в следващите две седмици:

1. Сценарий Първи: след 2 седмици има бум на заболеваемостта – може и да има, може и да няма – по-вероятно е едно от двете… Но ако има – Бойко Борджия и неговите инквизитори възцаряват и триумфално налагат пълна вогонска хегемония – дори и ако цифрите са просто нарастващи със същите темпове. Жална им майка на бавно развиващите се и бързо изоставащи Демокрация, Свобода на словото и Свобода на личността!

Обаче има и:

2. Сценарий Втори – след 2 седмици не се случва… НИЩО! И почват да намаляват заболелите, а тежките случаи в болниците просто почнат да намаляват. Е – тогава Средновековието ще тръгне срещу своите Създатели – и края на Април ще им се види много силно напукан!!!

Поживем – увидим 🙂

Вижте и

А дотогава – пазете се, радвайте се на домашния арест и не забравяйте да се дезинфекцирате вътрешно!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10222545282366820&id=1413750349

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре