Сега четете
Новата дата за мача с Джошуа не е сигурна

Новата дата за мача с Джошуа не е сигурна

Kubrat Pulev_BulphotoБългарският претендент за световната титла в тежка категория Кубрат Пулев призна, че и новата дата за мача му със световния шампион Антъни Джошуа – 25 юли, не е сигурна, заради кризата с коронавируса. Кобрата трябваше да се изправи срещу Ей Джей в Лондон на 20 юни, но двубоят бе отложен за края на юли заради пандемията от COVID-19.

“Тренирам аварийно, по друг начин и друг режим, защото мачът го отмениха. Новата дата 25 юли не е сигурна. Всяка една такава дата в момента, виждаме положението в световен мащаб какво е, нищо не е сигурно. Дори Олимпиадата отмениха”, коментира Пулев пред БНТ.

“Моето предложение към Еди Хърн е да направим мача без публика, защото хората ще са по къщите си и именно заради това един такъв мач би бил много интересен, особено сега. Очакваме техния отговор и тяхното виждане по въпроса, защото това е въпрос на договаряне”, допълни българският боксьор.

В последните дни се заговори, че двубоят между Кобрата и Джошуа може да пропадне заради евентуален сблъсък на британеца с другия шампион в категорията Тайсън Фюри, но според Пулев няма такава опасност. “Мачът няма как да пропадне. Тайсън Фюри е с моя промоутър – Боб Аръм, и той каза, че Фюри ще се бие с Уайлдър”.

Вижте и

“Имам достатъчно време да го разучавам, аз смятам, че съм на топ ниво в момента, перфектните години, перфектния опит, физика, мислене, което е необходимо, за да победя. За мен ще бъде голямо удоволствие да зарадвам народа”, каза още Пулев.

Той още веднъж потвърди намерението си да дари половината от своя хонорар от мача с Джошуа за борбата в България с коронавируса. “С удоволствие ще даря половината от хонорара си, аз винаги съм казвал, че парите не са най-важното за мен”, заяви той. Според различни източници хонорарът на Пулев от двубоя ще бъде около 5 милиона долара. /БГНЕС

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре