Сега четете
Милен Иванов е новият ни автор със собствена рубрика „Сигурност“

Милен Иванов е новият ни автор със собствена рубрика „Сигурност“

imagesСкъпи читатали,

Любословие.БГ продължава да расте.  Тази седмица към редакционната ни колегия се присъедни едно от най-стойностните имена в сектор „Сигурност“ – доц. Милен Иванов.

Новота рубката „Сигурност“ ще е авторска.  В България списанията и литература от този тип обикновено се адресират по два начина. Едните списания се адресират към някаква много широка публика, традиционно е така, към, така да се каже, целия български народ. Другите се опитват да развиват някаква собствена публика и  се насочват към малка група хора.

Нашата медия Любословие иска да се позиционира някак си в средата, между тези две традиционни групи и да бъде насочено по-скоро към една средна публика, която средна публика няма конкретно изградено мнение по тази все по-важна тема. За това ще разчитаме на Милен да представя на нашето мнение, атрактивни теми и текстве във времана на пандемия, но и след тях.

Издържането на една подобна рубрика чисто финансово не е толкова трудно. Изданията в сектор Сигурност  възникват от някаква среда. Проблемът е по-скоро със състоянието на средата, т.е. дали има жива среда, дали са осигурили приемственост, защото когато нещо съществува 25 години и повече, то повече или по-малко, чисто човешки изчерпва силите си и се уморява. И стига до естествен край, ако не осигури някаква приемственост.

За Милен Иванов: 

Вижте и

Милен Мирчев Иванов е доцент в катедра „Наказателно правни науки и сигурност“ на Юридическия факултет в Русенски университет „Ангел Кънчев“. Завършил е през 1994 г. Висшето военно общовойсково училище „Васил Левски“, гр. В. Търново със специалност „Войсково разузнаване“. Служил е в Българската армия като командир на разузнавателен взвод и рота в 9 танкова бригада – Горна Баня, командир на рота „Спецназ“ в 1 АПРБ и адютант на Командира на 1 АК. От 1998 г. с оперативен служител на Националната служба „Сигурност“ към Министерството на вътрешните работи. В периода 2004 – 2015 г. е преподавател в Академия на МВР. Започва в нея след спечелен конкурс за асистент и я напуска когато е на длъжност „заместник ректор“. В периода защитава докторска дисертация на тема „Информационно-психологически операции на контраразузнаването“, а след това спечелва конкурс за доцент по дисциплините „Теория на разузнаването“, Теория на контраразузнаването“ и „Кризисно управление“. От 2015 до 2019 е служител на Дирекция „Вътрешна сигурност“-МВР и секретар на Вътрешноведомствения съвет за борба е корупцията на МВР. Хоноруван лектор в Института по публична администрация към Министерски съвет, Военна академия „Г. С. Раковски“, УНСС, Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ и Професионален колеж по охрана и сигурност „Св. Георги Победоносец“. Автор е на монографии, студии и учебници в сферата на националната и корпоративната сигурност.

Част от редакционната ни колегия:

милен иванов
Милен Мирчев Иванов, Старши редактор, автор на рубрика „Сигурност“. Той е доцент в катедра „Наказателно правни науки и сигурност“ на Юридическия факултет в Русенски университет „Ангел Кънчев“. Завършил е през 1994 г. Висшето военно общовойсково училище „Васил Левски“, гр. В. Търново със специалност „Войсково разузнаване“. Защитил е докторска дисертация на тема „Информационно-психологически операции на контраразузнаването“, а след това спечелва конкурс за доцент по дисциплините „Теория на разузнаването“, Теория на контраразузнаването“ и „Кризисно управление“. Хоноруван лектор в Института по публична администрация към Министерски съвет, Военна академия „Г. С. Раковски“, УНСС, Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ и Професионален колеж по охрана и сигурност „Св. Георги Победоносец“. Автор е на монографии, студии и учебници в сферата на националната и корпоративната сигурност.
e-mail: milen@luboslovie.bg 
Прескарта №: 00010 Валидна до: 03.04.2023г.
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре