FB_IMG_1586487238336На един от най-големите столични пазари – на Красно село всички противоепидемни мерки се спазват, съобщиха за luboslovie.bg.

Създадена е необходимата организация и всички търговци са с маски. Обособени са и входно изходни точки на цялата пазарна площадка. Служители на оператора на пазара “Пазари Юг” и охранителна фирма насочват клиентите и следят за спазване на мерките.

“Издал съм заповед и мерките са въведени още на 14 март. Търговците са уведомени, че ако не носят маски, договорите им ще бъдат прекратявани. Ще бъдем безкомпромисни. Днес имахме и проверка от РЗИ и МВР, която не установи никакви нарушения. Изключително съм благодарен на 06 РПУ-СДВР.

Около пазара винаги има патрули, правят се и проверки, като това ни подпомага изключително много.

Освен това се дезинфекцират по график“ . Пазарите „Красно село“, „Иван Вазов“ и „Борово“ се дезинфекцират по график, има входове и изходи към пазарите, непрекъснато се следи за спазването на предпазните мерки от служители на дружеството и охранителна фирма, които също така ориентират и гражданите, разказа Изпълнителния директор на „Пазари Юг“ ЕАД Николай Попов:

По информация на Общинско дружество “Пазари Юг”