Сега четете
Виолета Манчева е новото лице на Новините ON AIR

Виолета Манчева е новото лице на Новините ON AIR

e8072047c5919dd4d301f9c1914f1fd1Репортерът Виолета Манчева е новото попълнение в екипа от водещи на новинарските емисии в телевизия Bulgaria ON AIR. От 28-и март тя ще представя Новините ON AIR и ще ни информира за всичко най-важно от страната и света. Зрителите на Bulgaria ON AIR ще я виждат през уикендите, когато тя ще се редува с Петя Кертикова.

В контекста на сложната обстановка около пандемията COVID-19, основен приоритет за телевизията е да отразява точно, обективно и с уважение към зрителите и всички засегнати ситуацията около разпространението на вируса, спазвайки всички необходими мерки за предпазване на екипите си. „ Освен че притежава журналистически нюх и умение да разказва истории, Виолета има смелостта да ги преследва. Затова съм особено щастлива, че млад и талантлив журналист като нея е новото лице на Новините ON AIR “, коментира Катерина Манолова, директор „Новини“ в Bulgaria ON AIR.

Зрителите вече добре познават Виолета от ефира на Bulgaria ON AIR. Тя е част от екипа от 2018 година, като е преминала през различни етапи от създаването на телевизионния продукт. Журналистическият ѝ инстинкт и устрем я провокират да търси и разказва истории, което я откроява в нюзрума на Bulgaria ON AIR, където се доказва като репортер.

По време на местните избори през миналата година, Виолета се включи в специалното студио на телевизията „Голямото наместване“, срещайки зрителите с известни лица от българската култура и шоубизнес и техните мнения и нагласи за вота. „ За мен е чест и признание, че ми се предоставя възможност да водя новините точно в Bulgaria ON AIR, защото не са много местата, където добрите новини означават повече от сензацията. В труден момент като този, ролята на журналистите за обществото е особено важна, затова ще дам всичко от себе си да оправдая както очакванията на зрителите, така и доверието, което екипът на Новините ON AIR ми гласува “, заяви и Виолета Манчева.

Вижте и

Виолета е завършила „Журналистика“ с профил „Телевизия“ и магистратура „Европейска интеграция и дипломация на ЕС“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Преди това професионалният ѝ път преминава през различни електронни медии като новинар.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре