90875589_505522933476353_8278333537854160896_n

Скъпи читатели, приятели и колеги,

Днес ви представяме нашите нови попълнения Мария Донева и Рени Костадинова. Благодарим им, че приеха да станат част он нашето пишещо семейство отдадено на словото, както и да приемат предизвикателството да добогатим нашият език и съдържание. Защото е наистина, че „езикът на българската журналистика и на българските медии преди десетина години беше доста скучен, еднообразен и дори скопен.

Но след това дойде криворазбраната „свободата на словото”, приета от мнозина пишещи братя  твръде буквалистично. Появиха се най-различни  първо вестници – жълти, розови, порнографски, полупорно-графски, а след кризата на печата и в онлайн пространството. Езикът на медиите привидно „живна”, но в никакъв случай не стана  по-добро и интересно.

В Любословие няма страх от цензурата, която сякаш насърчава неграмотността от множество медии затова с радост приемаме авторски текстове и партньорства с колеги и приятели на словото и писмеността, както и ценим критиката на нашите читатели с която се съобразяваме и винаги взимаме под внимание.

Нека приветстваме с радост нашите нови колеги в семейството на Любословие!

Ваш, 

Андрей Велчев, 
Собственик и главен редактор
andrey@luboslovie.bg

Нашите нови колеги:

Мария Донева е Маркетинг и ПР консултант, икономист. Има дългогодишен опит в областта на връзките с обществеността и маркетинга в различни сектори като туризъм, инвестиции, публична администрация, политика, култура и шоу бизнес. Има опит в управлението на европейски проекти. Участвала в ПР кампании в Русия и Дубай в областта на инвестициите в недвижими имоти. През 2013 г. става съосновател и гл. редактор на новинарския сайт за социално споделяне на новини Нова Варна, който бързо набира популярност не само сред варненци, но и сред българи от страната и чужбина.

Лектор  на семинари по публична комуникация и в национални и международни конферентни събития.

Рени Костадинова има висше образование по икономика, а до завършване на средното си образование учи изобразително изкуство. Работила е на мениджърски позиции в няколко фирми, има опит в сферата на дигиталния маркетинг и търговията. Преди няколко година реализира проект за собствен бизнес, който се увенчава с успех. Кариерния ѝ път я повежда в друга посока и творчески начинания. За нея може да се каже, че е повече от оптимист. Обича да твори и да прави всичко с усмивка.

 

maria doneva  Мария Донева-  Старши редактор, Автор, Кореспондент за Варна Маркетинг и ПР консултант, икономист. Дългогодишен опит в областта на връзките с обществеността и маркетинга в различни сектори като туризъм, инвестиции, публична администрация, политика, култура и шоу бизнес. Съосновател и бивш гл.редактор на новинарския сайт novavarna.net. Има опит в управлението на европейски проекти. Лектор на семинари по публична комуникация и национални и международни конферентни събития. Участвала в ПР кампании в Русия и Дубай в областта на инвестициите в недвижими имоти.
e-mail: maria@luboslovie.bg 
90677075_945562009249513_3229350996073250816_n Рени Костадинова- Автор, създател на съдържание . Тя има висше образование по икономика, а до завършване на средното си образование учи изобразително изкуство. Работила е на мениджърски позиции в няколко фирми, има опит в сферата на дигиталния маркетинг и търговията. Преди няколко година реализира проект за собствен бизнес, който се увенчава с успех. Кариерния ѝ път я повежда в друга посока и творчески начинания. За нея може да се каже, че е повече от оптимист. Обича да твори и да прави всичко с усмивка.
e-mail: reni@luboslovie.bg