Култовата дамска формация “Антибиотика” записва ново парче специално за фестивала в Бургас. Подготовката за второто издание на SPICE Music festival вече е в разгара си и с огромно вълнение искаме да споделим поредната голяма новина за феновете на 90-те!

Най-успешното българско дамско музикално трио Антибиотика ще се събере отново на сцена само и единствено за SPICE Music festival 2020 в Бургас!

„Това е подарък за всички, които харесват “Антибиотика”. Досега много пъти са се опитвали да ни събират, но само SPICE Music festival успяха! Преценихме, че единствено събитие от подобен мащаб може да ни качи отново на сцена, така че приемаме предизвикателството!“ – споделят дамите от “Антибиотика” и нямат търпение да се върнат на сцената именно в Бургас, откъдето през 2000 г. стартира първото им турне!Antibiotika_SPICE Music festival 2020

“Антибиотика” оставиха трайна следа в българската музикална история, 3 албума и едни от най-добрите поп парчета на всички времена – „Няма как“, „Искаш да си с мен“ (с Мишо Шамара), „Какво е времето вътре в мен“ и т.н.  Музиката им звучеше навсякъде в края на 90-те и нито една дамска формация не успя след това да надмине успеха им.

Освен, че вече се подготвят да ви пренесат отново в 90-те с най-големите си хитове, Ани, Савина и Силвия решиха да запишат ново парче за участието си на SPICE Music festival 2020! Песента се записва в България и в САЩ, където вече живее Савина и откъдето ще се прибере специално за това единствено завръщане на Антибиотика!

Премиерата на песента ще бъде в началото на лятото, а видеоклипът към новия летен хит ще се снима по време на самия фестивал!

Заради големия успех на първото издание на фестивала, тази година той ще бъде цели три дни – 7, 8 и 9 август 2020 и отново ще се проведе на територията на Пристанище Бургас. Фестивалната зона ще бъде по-голяма, а сцената, ефектите и цялостната хореография – още по-мащабни.

SPICE Music Festival се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY – станция номер 1 за музика от 90-те!

 

Автор: Организаторите

По публикацията работи Мирослав Дечев

Снимки: SPICE Music Festival