Сега четете
Беше наистина добра година и съм благодарен, че отново съм в добро здраве

Беше наистина добра година и съм благодарен, че отново съм в добро здраве

Коледа е и дори сочените в Холивуд за чудовища празнуват. Актьорът Кевин Спейси за втора поредна година публикува странното си коледно обръщение към феновете, в което той възприема ролята си (или поне само поведението) на Франк Ъндърууд – корумпирания и обсебен от идеята за власт политик от House of Cards и отправя двусмислено послание към публиката.

И това послание не е съвсем ясно дали е от Спейси, или от героя му, защото отговаря на проблемите и драмите и на двамата.

В тазгодишното си видео, озаглавено „KTWK“, актьорът, облечен в коледен пуловер и седнал до горяща камина, призовава за повече добро отношение към другите, дори и към тези, които ни нападат.

„Нали не си мислехте наистина, че ще пропусна възможността да ви пожелая весела Коледа?“, казва Спейси с южняшкия глас на Ъндърууд.

„Беше наистина добра година и съм благодарен, че отново съм в добро здраве. И в светлината на това направих някои промени в живота си. И искам да ви поканя да се присъедините. Влизайки в 2020 г., аз искам да дам гласа си за повече добро по света. О, да, знам какво си мислите – той сериозен ли е? Да, аз съм сериозен като смъртта. И наистина не е толкова трудно, повярвайте ми“, казва Спейси/Ъндърууд.

„Следващият път, когато някой направи нещо, което не харесвате, можете да отвърнете с атака. Но също така можете да укротите огъня в себе си и да направите неочакваното – можете да ги убиете с добрина“, довършва още той, последван от мрачна хорър музика и грубо разравяне на жаравата с ръжена.

Видеото наистина изпраща смесени сигнали и това най-вероятно е нарочно – Кевин Спейси е истински майстор, когато трябва да играе злодей, а Франк Ъндърууд е един от шедьоврите му в това отношение.

За него обаче това действително беше по-добра година от 2018 г. Едно от делата срещу него за сексуален тормоз беше прекратено. Той също така се завърна с първа поява пред публика в Рим по време на културно събитие.

И няма да е особена изненада ако след няколко години той въпреки всичко отново започне да работи по някои проекти.

Това е второто подобно коледно видео на актьора. Миналата година с 3-минутен клип обърка мнозина, коментирайки събития от истинския живот, които обаче отговарят и на неговия герой Франк Ъндърууд.

Вижте и

Самото видео беше озаглавено „Позволете ми да бъда Франк”. Което е игра на думи с името на героя, но и със значението на думата – „откровен“.

След обвиненията към него в сексуален тормоз от страна на редица млади мъже, Спейси беше уволнен от сериала House of Cards а Ъндърууд не се появи в шестия (и официално последен) сезон на сериала. Вместо това се оказа, че героят е загинал между сезоните.

Персонажът е любим на мнозина обаче и очевидно Спейси знае това и ни напомня на какво е способен като актьор, особено когато играе злодей.

Колкото до пожеланието му за повече добрина – човек не може да не се съгласи, че е нужна

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре