Сега четете
Студентският съвет на Великотърновския университет избра нов председател

Студентският съвет на Великотърновския университет избра нов председател

Александър Узунов, докторант във Философския факултет, бе избран за председател на Студентския съвет на Великотърновския университет на общо делегатско събрание.studentski_savet

Александър е завършил бакалавърска степен в специалност „Политология“, магистърска степен в специалност „Дипломация и национална сигурност“, а от 2017 година се обучава в докторска програма по Политология. Неговият мандат като председател ще е 2019 – 2021 г.

Досегашният председател Светослав Мишев отчете дейността си, като акцентира върху свършеното от Съвета през изминалите няколко месеца.

Новият председател Александър Узунов получи абсолютно мнозинство, като за него гласува 29 от 30 присъстващи на събранието. След избирането си той се обяви за продължаване политиката на прозрачност и диалог в работата на Студентския съвет, както и за още по-голяма подкрепа на студентите и студентските инициативи във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.

По време на заседанието беше увеличен състава на Управителния съвет на Студентския съвет с цел по-голяма легитимност на взетите решения.

Вижте и

Автор: Мирослав Дечев

Снимка: ВТУ/Александър Узунов вдясно/

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре