Inlife прочуствено: Сбогом, Марио

Inlife прочуствено: Сбогом, Марио

Screenshot (17)Известният журналист Марио Трифонов е бил открит мъртъв в дома му в София на 14 декември, съобщиха негови приятели.

Причините за кончината на 52-годишния мъж не са известни, но близките му споделят, че последните месеци са били трудни за него, тъй като е бил уволнен и е търсел работа.

Марио беше приятел на Любословие и наш верен фен. Често препечатвахме негови стойностни материали. Поклон пред паметта му.

Марио Трифонов: Не може и.д. шеф на Софийския градски съд да бъде облечена като начинаеща фолкаджийка!

Марио Трифонов

Марио Трифонов е роден на 18 ноември 1967 година в София. Филолог по образование с журналистика започва да се занимава през 1995 г. Работил е в телевизиите “Триада”, “Евроком” и “7 дни”, в радиата “Хит 7”, “Атлантик” и NET. Бил е главен редактор на списанията BEAUTY, “Всичко за жената”, Mr. BiG и на сайта fashioninside.bg. Работил е и като административен директор на списанията FHM и Madame Figaro. Автор е на женския роман “Най-добрата в играта”. От юли 2014 година е главен редактор на inlife.bg.

Списва собствения си блог със закачаливото име „Шантиклер“ – дума, която се ражда през 30-те години на миналия век в Русе и е била използвана като шеговито намигване към всяка модна новост.

“Научи ни преди всичко за ценните неща в живота – за добротата в отношенията, обичта и уважението към всеки един, без значение кой къде се намира на йерархалната стълбичка. Благодарим ти за всичко, Марио и ни прости, ако не сме били на висотата, на която ти самият беше! Това е нещо, което се учи цял живот и се постига трудно. Светъл път към звездите и дано се срещнем отново, в някой друг живот…”, написаха бившите му колеги от “In Life”.

Ето публикацията в ИнЛайф за него:

„Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите“

17 декември 2019

На 14 декември, на 52-годишна възраст внезапно ни напусна нашият близък приятел, колега и учител, главният редактор на In Life Марио Трифонов. Той е част от медията още от самото й създаване и затова ни е трудно да обясним какво означаваше за всички нас.

Марио Трифонов

Tой ни порицаваше, редактираше, насърчаваше, напътстваше, критикуваше и най-вече вдъхновяваше. С малки на пръв поглед, но много важни стъпки и неща. И не говорим само за журналистиката, там той беше корифей и неслучайно името му означаваше толкова много в медийните среди.

марио трифонов

Научи ни преди всичко за ценните неща в живота – за добротата в отношенията, обичта и уважението към всеки един, без значение кой къде се намира на йерархалната стълбичка.

Марио Трифонов

Благодарим ти за всичко, Марио и ни прости, ако не сме били на висотата, на която ти самият беше! Това е нещо, което се учи цял живот и се постига трудно. Светъл път към звездите и дано се срещнем отново, в някой друг живот…

„Ето моята тайна. Много е проста: истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите“ – от „Малкият принц“ на Антоан дьо Сент-Екзюпери.

In Life

 Марио Трифонов е роден на 18 ноември, 1967 година в София. С журналистика започва да се занимава през 1995 г. Работил е в телевизиите „Триада“, „Евроком“ и „7 дни“, в радиата „Хит 7“, „Атлантик“ и NET. Бил е главен редактор на списанията BEAUTY, “Всичко за жената“, Mr. BiG и на сайта fashioninside.bg. Работил е и като административен директор на списанията FHM и Madame Figaro. Автор е на женския роман „Най-добрата в играта“. От юли 2014 година е главен редактор на inlife.bg.

марио трифонов

 

За автора

Андрей Велчев

Собственик и главен редактор на Любословие.bg. Доктор по научна специалност: 05.11.02 – Политология (Публична администрация) с тема на дисертационния труд: Комуникации в процеса на политиките (Изграждане на обществена съпричастност при стратегически публично-частни партньорства). Андрей Велчев е магистър по Политически мениджмънт и публични политики и магистър по Масови комуникации в Нов български университет. Автор е на множество публикации и интервюта, посветени на проблемите на комуникациите, журналистиката, маркетинга и политическите комуникации. Член е на Българското дружество за връзки с обществеността, Съюза на българските журналисти и International Federation of Journalists (IFJ)

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *