Сега четете
Словашка журналистка в болница след удар с хокейна шайба

Словашка журналистка в болница след удар с хокейна шайба

426711625cbb6567776c5c1b20be01dcСериозен инцидент е преживяла репортерката на Словашката държавна телевизия Барбора Зячикова на хокеен мач преди няколко дни.

Лекарите се борят да спасят зрението ѝ с дясното око, съобщава sportal. 30-годишната Зячикова е била ударена от летящата с висока скорост шайба по време на двубоя от местното първенство между Банска Бистрица и Попрад. Тя е стояла в зона без защитен плексиглас и не е могла да се предпази.

“Водех си бележки и не следях внимателно какво се случва във всеки един момент. Видях шайбата, когато вече беше на сантиметри от лицето ми. Нямах време да реагирам, въпреки че се опитах да се наведа и да сложа ръце на лицето си. След първоначалния шок усетих тъпа болка. Сега вече се чувствам по-добре”, сподели Зячикова.

Вижте и

Последиците от удара са сериозни – сътресение, счупена кост, синини, подуто око и голяма рана, зашита с няколко шева в болницата, където журналистиката е била откарана веднага след неприятната случка. Тя вече е претърпяла операция и лекарите правят всичко възможно да запазят функционалността на пострдалото око. На по-късен етап Зачикова ще прибегне до услугите на пластичната хирургия, за да бъдат заличени следите от голямото разкъсване.

“Важното е, че съм жива. Благодаря от сърце на всички за окуражителните думи и подкрепата. Предстои ми операция и след нея ще се върна по-силна”, сподели смелата журналистка.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре