Сега четете
ТВ водещият и продуцент Киро Скалата избира „Мис Търновград“

ТВ водещият и продуцент Киро Скалата избира „Мис Търновград“

Кастинг – коктейл организира продуцентът и тв водещ Кирил Вълчев – Скалата на 30-ти ноември от 17:00 часа в Интерхотел Велико Търново. Събитието е свързано с подбора на момичетата, които ще се състезават за титлата „Мис Търновград” 2019.

Конкурсът ще се проведе на 6-ти декември във великотърновския хотел-градина „Рая Гардън”. Специално за шоуто със своя опит ще помога поп и джаз певицата Яница Русева. За подготовката на участничките и показването на най-доброто от тях, ще се погрижи музикалният мениджър и певица Никол Стоянова – Никка. „Този конкурс е уникален по своя характер, защото не търсим само добре изглеждащи момичета, а такива, които носят душевност , имат различни таланти и способности, естествени са и не се притесняват да бъдат себе си”, подчерта Киро Скалата.kiro

„В България се нагледахме на фалшива напудрена красота, изпразнена от съдържание. Време е да покажем, че българката е и много талантлива, интелигентна и умее да се грижи за своята визия. Затова и в този конкурс съм предвидил фитнес кръг, на който момичетата ще покажат и физическа издръжливост и движение, все неща, които днес най-много липсват у младите хора”, допълни Скалата.

На коктейла – кастинг, в помощ при избора сред многото кандидатки ще се включат предприемачи от Старата столица, популярни лица, журналисти, а видеовизитките и фотосите ще бъдат дело на едни от най-добрите фотографи в региона Генчо Петков и Никифиор Тодовор. Конкурсът на 6 декември ще се проведе с подкрепата на общината и кмета на Търновград Даниел Панов.
Автор: Мирослав Дечев

Вижте и

Снимки: Организаторите

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре