Сега четете
Как ни манипулират и как да отвърнем

Как ни манипулират и как да отвърнем

Как ни манипулират и как да отвърнем

Най-добрият начин да завладеете и да управлявате една планета е като контролирате населението, без то да осъзнава какво се случва. По този начин то никога не би се разбунтувало. Такава е техниката за контрол на невидимия враг – управляващите елит и неговата война срещу човечеството. Следващите редове са за това: как ни манипулират и как да отвърнем.

В тази груба измама, внимателно подготвените планове на управляващия елит имат две различни цели:

Първата цел е да заблудят населението, че техните изфабрикувани лъжи, психологически операции, изкривявания, манипулации… са реални. Как се предотвратява разкриването на тези лъжи? Възпроизвеждат се редица фалшиви събития, които разсейват обществото и насочват вниманието му в обратна посока.

Втората е поддържане и развитие на общото глобално господство, което среща минимално съпротивление, защото първоначално населението не знае, че постоянно бива лъгано.

Малцинства са знаещите истината – основно сайтове за алтернативни новини. Също и борещите се срещу корпоративните медии, които биват ръководени от управляващия елит. Той успява чрез фалшиви новини, глупави риалити предавания и т.н., системно да затъпява и залъгва обществото.

Как се случват нещата

Увеличаване на токсините
Статия в списание Time твърди, че увеличаването на токсичността на околната среда в последните повече от 10 години, допринася за понижаването на IQ и удвоява случаите на нарушения в развитието, което води до интензивното нарастване на аутизъм и дислексия при децата.

Тези токсини от околната среда, включително флуорид във водата, са причина за влошаването на деца, подложени на медикаментозно лечение, състояние, което може да доведе до мозъчни увреждания.

Повишените токсини в околната среда чрез промишлено замърсяване, агрохимикали, геоинженерство и повече промиващи мозъка лекарства или ваксини… не са случайни.

Управляващият елит знае много добре, че нашите деца са опасно оръжие за масово пробуждане и са необходими за планетарната трансформация. Ето защо, този елит ги вижда като заплаха за техния нов ред и трябва да бъдат обезвредени. Как?

Още промиващи мозъка лекарства
Освен децата, възрастните също биват дрогирани (както и страдат от повишената токсичност на околната среда). Например, увеличаването на предписваните опиоидни болкоуспокояващи в САЩ е довело до епидемия от сериозно пристрастяване.

В съответствие с увеличаващата се тревожност и депресия,

все повече и повече антидепресанти биват предписвани, повече от всякога.

Враждебност, насилие и самоубийство са страничните ефекти свързани с антидепресантите. Според д-р Ед Груп 716 на 100 000 военни извършват самоубийство в резултат на антидепресанти.

Това е повече от тези, които са умрели по време на войната.

Измамата наречена психиатрия и диагностика на умствено разстройство
Една от основните причини за повишеното използване на този тип лекарства е ДСН – Диагностичен и статистически наръчник на психиатричните разстройства, който бива използван за диагностика на умствените заболявания.

През 1930-те години е имало само 34 психиатрични разстройства, днес те са над 370, как стана така?

С колекция от симптоми, всички тези разстройства са били изобретени от определен брой психиатри, чрез обикновено гласуване: няма обективни научни доказателства в подкрепа на заключенията на психиатрите.

Нито има доказателства за лек на тези болести. Да вземем за пример депресията. Казва ни се, че депресията се дължи на биохимичен дисбаланс, липса на т.нар „хормон на щастието“ – серотонин, но няма доказателства в подкрепа на това твърдение.

Да, това е измама въз основа на пряк интерес.

Не забравяйте, колкото повече измислени психични разстройства, толкова повече лекарства, необходими за лечение. В действителност, това означава повече приходи за фармацевтичната индустрия и съответно за управляващия елит. Няма как да бъде по-прозрачно!

А, какво да кажем за нещастието и страданията, които тези престъпници причиняват с предписването на ненужни лекарства с опасни странични ефекти? Ако бъдете диагностицирани като психично болни, могат да ви отнемат основните права. Могат да ви забранят да виждате децата си, не можете да гласувате, губите спестяванията си…(това не се отнася за България, където тези права бяха наскоро възстановени).

Токсична храна                                                                                             

Как ни тровят храните
Как лошата храна ни затъпява

Хранителните и водните ни запаси са отровени по план: освен, че ни правят мудни, те ни замъгляват и ума, а увеличените токсини в храната ни, значително увеличават заболяванията и по-специално, животозастрашаващите, като рак.

Не забравяйте, че целта е много по-голяма от затъпяване на обществото. Управляващият елит цели значително глобално обезлюдяване, за да може да прилага тираничното си управление по-лесно.

Забравете за токсичната нездравословна храна или т.нар. бърза храна

(Макдоналдс и пр.) Тя по същество е химически преработена, с високо съдържание на захар (която дори не е естествена), сол, гадни трансмазнини, недостиг на витамини, ензими и минерално съдържание.

Ако тази храна се консумира често и дългосрочно, организма се окислява прекалено, което води до тежки заболявания. Към тези храни свободно можем да включим и всички ГМО продукти.

Решението е да предотвратим и да обърнем заболяването, като алкализираме организма чрез натурални алкални храни, които подсилват имунната система и да пием хубава чиста вода.

Опитвайте се да се храните с органични храни, които са свободни от ГМО и селскостопански химикали. Научете се да различавате измамният маркетинг, който пробутва ГМО храни, като естествени.

Не всички продукти отглеждани на село са органични, най-добре е да опознаете производителя и начина му на производство – дали използва естествени средства за предпазване на културата от вредители или използва химикали.

Образователната система

…е още едно и може би най-доброто средство за затъпяване и умствено осакатяване на децата. Това, което ще прочетете няма да бъде ново, но поне ще ви даде нов повод да се замислите.

В крайна сметка, образователната система служи за програмиране и промиване на мозъка на младите хора, за да бъдат перфектните служители в корпорациите на елита.

Днес, децата биват подлагани на изпити още малки, зад което може би се крие тъмен мотив, да спрат децата да играят и да не могат да развият творческите си способности. Управляващият елит не иска децата да развиват способностите си и да бъдат креативни, защото това е една огромна заплаха за тях.

Вижте и

Креативните хора правят лесна връзка със съзнанието, което ако бъде използвано целенасочено може да наруши настоящото статукво на лишаване от свобода.

Един от начините, чрез които се води войната срещу децата ни са опитите да се сложи край на домашното обучение, което би трябвало да е суверенно право на родителите (не се отнася за България, където има закон, разрешаващ домашното обучение, макар и измислен по начин затрудняващ родителите).

Родителите трябва да имат свободата да избират по какъв начин ще се обучава детето, дали в държавно учреждение или у дома.

Ограничаване на свободата на словото, как ни влияе?

Ограничаването на свободата на словото и налагането на политическа коректност служи за ограничаване на начина, по който изразяваме себе си и случващото се по света.

Има редица подли скрити мотиви за това налагане, което на практика служи да ни дезинформира и затъпи. Ако хората бъдат победени, ще станат:

А. Неспособни на критично мислене
Б. По-лесно контролирани и манипулирани
В. Ограничени при взимане на решения
Г. Скептични
Д. Нетолерантни
Е. Ще приемат сляпо думите на властимащите и общото мнение на масите
Ж. Ще предизвикват протестни бунтове, заради потисканите мисли, чувства и емоции, като последица от ограничаването на свободното изразяване

Чрез налагането на политическа коректност, управляващият елит настройва масите едни към други, като по този начин, те не осъзнават, че зад това стои някой друг.

Как думата „негър“ може да те вкара в затвора

Стигнало се е до там, че комплимент към красива дама вече се счита за сексуално и психическо насилие, а думата „негър“ може да те вкара в затвора.

А, можете ли да си спомните, кога за последно се чули по националните телевизии поздрава Весела Коледа? Със сигурност не и последните години, когато той е изместен от Весели празници. Как се нарича това? Политическа коректност, разбира се.

За да се противопоставим на това ограничение, ние трябва да говорим смело, открито и да се изправим срещу тези, които желаят обратното, тези, които се опитват да наложат тишина. Свободата на словото е основно човешко право, което никой не може да отнеме.

Корпоративните медии
В тихата война срещу човечеството, едно от основните и най-силни оръжия са медиите. Днес медиите ръководят живота ви, контролират съзнанието ви и ви превръщат в поробени зомбита, които изпълняват какво им бива наредено.

Медиите са най-мощните оръжия за масово поразяване, със своите риалити шоута, пропагандни предавания, негативни новини за убийства, безработица, кражби и т.н.

Примерите могат да продължат, но по-важното е повече хора да си отворят очите, защото е време за промяна, преди да е станало късно.

Забележка: Тази статия се появява за първи път в първият сайт на Сетланс (България), на 18 януари 2017 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре