Книгата ще се състои от 500 страници и ще има повече от хиляда снимки на звездата

Певицата и бизнесдама Риана издава огромна визуална автобиография, която ще проследи живота на звездата от детството ѝ в Барбадос до бляскавото ѝ настояще на супер звезда.

Изданието ще бъде под формата на фото албум от 504 страници и ще съдържа над 1000 нейни снимки, съобщава Variety. Някои от кадрите ще видят бял свят за първи път, уверяват от издателството “Фаидон”. В допълнение към книгата ще има и постери, калъф за лесно пренасяне и други бонуси за феновете ѝ.

Снимките са заснети в най-различна обстановка – от детските години, през световните турнета на звездата, нейните изяви в света на модата и лични кадри от сбирки със семейството и приятели. “Визуалната автобиография” си поставя амбициозната цел да представи Риана във всичките ѝ превъплъщения като музикант, изпълнител, дизайнер и предприемач.

Риана работила над албума в продължение на пет години и няма търпение да го сподели със своите фенове, изтъква сайтът. Певицата ще представи широкоформатното издание на книгата, която тежи около 7 килограма на 24 октомври. Автобиографията ѝ ще носи нейното име и няма да е никак евтино. В книжарниците ще се продава за сумата от 150 щатски долара. Книгата ще има и луксозно издание, което пък ще струва на най-запалените ѝ почитатели 5500 долара.