Сега четете
Мирослав Дечев се впуска в надпреварата за Общински съвет в старата столица

Мирослав Дечев се впуска в надпреварата за Общински съвет в старата столица

Великотърновският тв водещ Мирослав Дечев, едно от емблематичните лица на журналистиката в Старата столица се впуска в битката за Общинския съвет във Велико Търново. Колегата ще бъде кандидат за общински съветник от листата на БДО /Българска демократична общност/.

Това е ново предизвикателство за неуморния журналист и тв водещ. Мирослав е завършил Журналистика в СУ „Св. Климент Охридски” с отличие, работи в сферата на ПР-а и Комуникациите повече от 15 години. Кариерата си започва в местно радио, по-късно спечелва конкурс в Държавен вестник в 40-тото Народно събрание, където работи като редактор страньор. Именно Мирослав Дечев е коректорът на 6-томния документ за присъединяването на Република България към Европейския съюз през 2007-ма година, обнародван от Държавен вестник.az_studio2

След година Дечев започва работа в Телевизия във Велико Търново, където е водещ и репортер до днес. През останалото време се занимава с фотография, спорт и собствен бизнес в областта на търговията и туризма. От 2013 година е кореспондент на Медията за медиите Любословие.БГ за Велико Търново, а по-късно и зам. главен редактор на сайта. През последните години е търсен ПР специалист от редица политици кандидати за местна и национална власт.

„Скъпи приятели, съграждани и близки ще бъда кандидат за общински съветник от листата на Българска Демократична Общност във Велико Търново! Впускам се в ново предизвикателство за мен, защото обичам родния ми град, познавам го и не ми е безразлично какво ще се случва с него в бъдеще! Имам опита и съм го доказал пред хиляди от Вас. Решението ми е обмислено достатъчно добре и мисля, че ще оправдая очакванията на всички! Просто си заслужава!”, написа Миро Дечев в профила си във Фейсбук, като статусът му за дни събра стотичци коментари с пожелания за успех. „Благодаря Ви, ако решите да дадете подкрепата си за мен и нашата листа. Успех на всички кандидати за кметове и общински съветници в Община Велико Търново”, допълни Мирослав Дечев.

Вижте и

https://miroslavdechev.blogspot.com/2019/09/blog-post_25.html

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре