15638787988463Димитрина Германова е талантливото 15-годишно момиче, което успя да завоюва три медала за България от общо четири конкурсни номинации. Тя се състезава в Световния шампионат на сценичните изкуства WCOPA в Холивуд, Лос Анджелис, на който Арт компания “Нови звезди” вече трета поредна година е официален представител за България.

В шампионата участие взеха няколко хиляди деца от над 60 различни страни. Те демонстрираха своите умения и таланти в различните видове изкуства. Димитрина Германова се състезава в направлението “Вокал” и спечели два сребърни медала в номинациите Contemporary и World Music и един бронзов медал в номинацията Pop Music. Конкуренцията е била огромна, защото от Арт компания “Нови звезди” споделиха във фейсбук страницата си, че е имало над 200 изпълнения в нейната възрастова група. Един от членовете на журито лично е поздравил Дими за невероятните ѝ успехи и смело ѝ предвещава светло бъдеще на сцената на световния шоубизнес.

Талантливата певица Димитрина Германова е възпитаничка на Студиото за поп-рок изпълнители „Сарандев“ в Добрич с вокален педагог Елена Карабельова. Арт компания “Нови звезди” сподели най-искрени благодарности за всички, които неуморно подкрепяха Дими до осъществяването на една холивудска мечта.

Младата певица и нейната сестра се насладиха на невероятни гледки и знакови места в региона като Алеята на славата, плажовете и кея „Санта Моника”, надписа Hollywood и други.

uspelite.bg