Спортна журналистка събра погледите на плажа

Спортна журналистка събра погледите на плажа

Една от най-сексапилните спортни журналистки в света Дилета Леота отново влезе в заглавията в италианските медии.

Красавицата сподели няколко фотоса по бански от почивката си, а мъжете ахнаха по формите й.

Преди дни блондинката заряза своя годеник Матео Мами, а малко по-късно си хвана ново гадже – боксьора в супер средна категория Даниеле Скардина.

Припомняме, че ослепителната Дилета стана доста известна край футбола, който често коментира. Преди време дори й бе лепнат призът “най-красивите гърди в Серия А”.

За автора

Андрей Велчев

Собственик и главен редактор на Любословие.bg. Доктор по научна специалност: 05.11.02 – Политология (Публична администрация) с тема на дисертационния труд: Комуникации в процеса на политиките (Изграждане на обществена съпричастност при стратегически публично-частни партньорства). Андрей Велчев е магистър по Политически мениджмънт и публични политики и магистър по Масови комуникации в Нов български университет. Автор е на множество публикации и интервюта, посветени на проблемите на комуникациите, журналистиката, маркетинга и политическите комуникации. Член е на Българското дружество за връзки с обществеността, Съюза на българските журналисти и International Federation of Journalists (IFJ)

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последвай ни

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

За да пребъде нашето слово!

Партньори