Сега четете
Видеоклип показва как тя се опитва да се намеси разговор между няколко световни лидери на срещата на Г-20

Видеоклип показва как тя се опитва да се намеси разговор между няколко световни лидери на срещата на Г-20

skynews-ivanka-g20_4706980Иванка Тръмп – дъщеря и официален съветник на президента на САЩ Доналд Тръмп, стана обект на подигравки в социалните мрежи след публикуването на видеоклип, в който тя се опитва да се намеси разговор между няколко световни лидери на срещата на Г-20, съобщава БТА.

Хаштагът #UnwantedIvanka (НежеланаИванка) се появи в Twitter след публикуването през уикенда в Instagram на видеоматериал, заснет по време на форума на Г-20 в Япония. На него се вижда как 37-годишната жена се опитва да се намеси в неформален разговор между британската министър-председателка Тереза Мей, канадския премиер Джъстин Трюдо, френския президент Еманюел Макрон и ръководителката на МВФ Кристин Лагард, която изглежда величествено пренебрегва „първата дъщеря“.

 

Sky News

@SkyNews

Was this the moment that triggered the hashtag ? 👀@IvankaTrump was seen conversing with senior leaders including Theresa May, Emmanuel Macron and Justin Trudeau at the summit.

More here: http://po.st/wlFu9C 

59 people are talking about this

„Това може да изглежда шокиращо за някои, но да бъдеш „дъщеря на…“ не е професионална квалификация“, реагира младата демократка от американската Камара на представителите Александра Окасио-Кортес.

Иванка Тръмп има официален статут на съветничка на своя баща президент. Тя редовно присъстваше, заедно със съпруга си Джаред Къшнър, в най-близкото обкръжение на президента Тръмп на форума на Г-20 в Осака. Беше с баща си и по време на историческата му среща с лидера на КНДР Ким Чен-ун в демилитаризираната зона между двете Кореи.

Вижте и

Съпрузите Тръмп-Къшнър редовно пътуват с милиардера републиканец, който се вслушва в казаното от тях. Къшнър е натоварен с тежката задача да изработи мирен план за разрешаване на израелско-палестинския конфликт.

През април Тръмп заяви, че е обмислял да назначи дъщеря си Иванка начело на Световната банка или за посланик на САЩ в ООН. „Тя е истински дипломат“, „много е добра с числата“, каза Тръмп в интервю за сп. „Атлантик“, като уточни, че се е отказал да го прави, за да не го обвинят в „шуробаджанащина“.

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре