20190629_094822

Преди час във Варна започна #digital4varna, дългоочакваното събитие за тайните на дигиталните тайни на онлайн бизнеса. Над 400 гости вече изпълват компетентните зали на хотел “Черно море ” в центъра на морската столица.

След откриването първи лектор в събитието говори експерта Борислав Арапчев, който сподели, че стойностното и автентично съдържание е “Кралят” На дигиталното пространство.

20190629_100815

https://youtu.be/2ALHjAsK7Uw

Морската столица вече е дигитална – над 40 от водещите имена в дигиталния маркетинг ще се срещнат с варненския бизнес вече говорят за това как да сме успешни в Интернет. Специалистите в сферата на SEO и Контент Маркетинга ще споделят своите знания и опит за Оптимизацията, Съдържанието, изграждането на бранда в конкурентната онлайн среда.

Какво могат да очакват участниците на Digital 4 Varna? 

Трите конферентни зали на хотел „Черно море“ ще предложат презентации, лекции и уъркшопове, както и нетуъркинг срещи със специалисти като Любомир Атанасов, Иво Илиев, Любомир Любомиров, Дидо Григоров, Василена Вълчанова, Борислав Арапчев и много други. Близо 70 часа ще се дискутира и обсъжда Дигиталното бъдеще на бизнеса.

20190629_101640
За вас на събитието са Андрей Велчев и Нина Динкова, сърцето на Любословие.БГ.
Ако търсите успешното място на своя бранд в Мрежата, Digital 4 Varna е вашето събитие.

За кого е подходяща тази конференция?

Организаторите очакват интерес от страна на:

• собственици, мениджъри и служители на компании от Варна, региона и страната

• специалисти в сферата на SEO, маркетинга и рекламата

• копирайтъри и създатели на съдържание

• студенти и университетски преподаватели

• фрийленсъри

• бъдещи предприемачи и стартъпи

• PR, комуникационни и медийни експерти

Програмата на Digital 4 Varna в двата дни е разработена така, че да покрива максимално широк диапазон от теми, подходящи за различните брашове. Затова можете да бъдете сигурни – вашият ще бъде тема на дискусии и анализиране. Не пропускайте възможността да се срещнете лично с тези, които реално залагат тенденциите в бизнеса в Интернет.