Сега четете
Талантливи ученици получиха награди за рисунка на тема „С очите си видях бедата“

Талантливи ученици получиха награди за рисунка на тема „С очите си видях бедата“

Заместник областният управител инж. Детелина Борисова награди победителите в конкурса за детска рисунка на тема „С очите си видях бедата“. Награди връчиха и председателят на Общинския съвет Венцислав Спирдонов, директорът на библиотеката д-р Иван Александров, директорът на Дирекция „Образование, младежки дейности и спорт“ Пенка Игнатова, началникът на Сектор „Превантивна и контролна дейност“ в РД ПБЗН и заместник-директорът на библиотеката доц. Калина Иванова.038

„Скъпи деца, благодаря ви за положените усилия и за прекрасните творби, които са сред наградените в конкурса за детска рисунка на тема „С очите си видях бедата“. Искрено съм изненадана от вашия талант. Виждам толкова много прекрасни и чудесни рисунки. И по такъв пъстър начин във вашето съзнание е изведена идеята „С очите си видях бедата“. Продължавайте така напред, защото вие може да станете истински художници. Благодаря ви, за мен е чест и удоволствие да връча наградите“, каза в приветствието си заместник областният управител инж. Детелина Борисова.

В конкурса участваха 173 рисунки на ученици от всички общини на областта. Сред тях и деца от Центровете за работа с деца и младежи към община Велико Търново. За трета поредна година конкурса се провежда под патронажа на областния управител проф. д-р Любомира Попова.

Наградените ще участват в Националния конкурс „С очите си видях бедата”.и ще бъдат включени в благотворителна кампания. Средствата от нея ще бъдат дадени на деца на загинали служители на Министерството на вътрешните работи.

Вижте и

Мирослав Дечев

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре