Сега четете
„Ханска шатра” събра ветераните на 60 – годишнината на курортния комплекс „Слънчев бряг”

„Ханска шатра” събра ветераните на 60 – годишнината на курортния комплекс „Слънчев бряг”

IMG_0062С официално тържество „Слънчев бряг”АД чества 60 години от създаването на курортния си комплекс.Тържеството се състоя в бележитото заведение „Ханската шатра”, изградено на най-високото място в Слънчев бряг. На събитието се събраха настоящи и бивши служители на комплекса, представители на различни институции, на бизнеса и прословути деятели,чиито минало и настояще е свързано с най-големия ни курортен комплекс. Дружествстото е наследник на голямото обединение „Балкантурист”, което през годините създаде и разви Слънчев бряг.

IMG_0051 IMG_0053 IMG_0081 IMG_0084 IMG_0088

На словото си изпълнителният директор на „Слънчев бряг”АД Златко Димитров заяви: „Искрено съм развълнуван да видя, че комплексът има толкова много приятели. Слънчев бряг безспорно е най-големият, най-красивият, най-любимият български черноморски курорт. Той е емблемата на българския туризъм, за която неуморно са работили стотици преди нас”.Димитров говори и за своите предшественици – бившите директори на курортния комплекс и техните имена и заслуги също бяха споменати.

Обширен видеопреглед на 60 годишнината на комплекса беше излъчен по време на тържеството. Уникалните кадри върнаха лентата назад, припомниха ентусиазма на първите, споменаха ветераните, които превърнаха малката несебърска пустиня в най-елитния български курорт. Филмът е запазил за бъдещето старата романтика на този бряг, която е вдъхновявала поколения българи и туристи запечатали своите незабравими спомени за нашата родина именно в Слънчев бряг.

Вижте и

За 60 годишния си юбилей Слънчев бряг бе поздравен от името на Цвета Караянчева- председател на Народното събрание, а специален поздравителен адрес изпратиха и от името на председателя на „Съюза на собствениците”-Слънчев бряг Пламен Копчев. В края на 3-часовото тържество изпълнителният директор на „Слънчев бряг”АД Златко Димитров, заедно с други ветерани, разрязаха огромната торта за 60- годишнината на курортния комплекс.

ЛЮБОСЛОВИЕ честити празника на нашият приятел, колега и партньор Максим Момчилов, както и на целият екип на вестник „Слънчев бряг прес”.

Резултат с изображение за максим момчилов Максим Момчилов, автор на ЛюбословиеБГ, кореспондент. Той е гл.редактор на вестник „Слънчев бряг прес”. Завършва Философския факултет на Софийския университет “Св.Климент Охридски”.По време на следването си 1975-1979 се е дипломирал и във факултета за подготовка на лектори в същия университет със специалност ”Философия и социология”.През 1990-1991 специализира “Периодичен печат” във Факултета по журналистика и масови комуникации. още …
e-mail: [email protected]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре