Сега четете
Предстоящи събития на 30 май

Предстоящи събития на 30 май

20190530_093445От 20.00 часа президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева ще бъдат домакини на традиционния абитуриентски бал за младежи в неравностойно положение, който ще се проведе в Дом 2 на резиденция „Бояна“.

***
София.
От 09.00 часа ще започне седмичното заседание на Народното събрание.

***
София.
От 10.10 часа министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова ще участва в Международната архитектурна конференция SHARE Sofia, която ще се състои в зала 9 на НДК. Началото му е в 09.20 часа. Заедно с форума, под патронажа на министър Петя Аврамова се провежда конкурсът „Български архитектурни награди“. Той ще се проведе от 10.00 часа в Зала 8 на НДК.

***
София.
От 11.00 часа министърът на околната среда и водите Нено Димов ще участва в представянето на нова система за предоставяне на информация на обществеността за качеството на атмосферния въздух (КАВ) в реално време, разработена от Изпълнителната агенция по околна среда (ИАОС). Представянето ще се състои в сградата на МОСВ на бул. „Княгиня Мария Луиза“ 22, зала 103.

***
Бургас.
От 16.00 часа в сградата на общината министър Николина Ангелкова и министърът на туризма на Арабска република Египет д-р Рания Ал-Машат ще подпишат Меморандум за разбирателство между Министерството на туризма на Република България и Министерството на туризма на Арабска република Египет. В събитието ще участва и кметът на Бургас Димитър Николов.

***
София.
От 10.00 часа в сградата на АПИ на бул. „Македония“ №3 началникът на отдел „Пътна полиция“ в ГДНП комисар Росен Рапчев, Радослав Влахов, член на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“, инж. Иван Досев, директор на дирекция „Пътно поддържане“ в АПИ ще дадат пресконференция, във връзка с организацията на движение през летните месеци.

***
София.
От 11.00 часа в Министерството на здравеопазването ще се проведе пресконференция по повод Световния ден без тютюнопушене 2019 г., който тази година преминава под мотото „Здраве за белите дробове без тютюн“.

***
София.
От 09.30 часа ще се проведе заседание на Пленума на Висшия съдебен съвет.

***
София.
От 10.00 часа ще започне редовното заседание на Столичния общински съвет.

***
София.
От 10.00 часа в хотел „Хилтън“ ще бъде представен годишният мониторингов доклад „Антикорупционни институции: тенденции и практики“ на фондация „Антикорупционен фонд“.

***
София.
От 10.00 часа в сградата на КЕВР ще се проведе открито заседание за обсъждане на доклад относно заявление от „Газинженеринг“ ООД за утвърждаване на цени за разпределение на природен газ, цени за снабдяване с природен газ от краен снабдител и цени за присъединяване на клиенти към газоразпределителната мрежа за територията на община Долни Дъбник за периода 2019 – 2023 г.

***
София.
От 15.30 часа по време на редовно заседание на парламентарната Комисия по здравеопазването ще се проведе дискусия за проблемите на хората с множествена склероза.

***
София.
От 17.00 часа в парка зад Националния дворец на културата ще започне концерт по повод Световния ден на множествена склероза.

***
София.
От 19.00 часа в хотел „Маринела“ ще се състои церемонията по връчване на годишните награди „Застраховател на годината“, „Пенсионноосигурително дружество на годината“, „Застрахователен брокер на годината“ за 2018 година.

***
Велико Търново.
От 09.00 часа в голяма зала на Община Велико Търново ще се проведе редовна сесия на ОбС – Велико Търново.
***
Велико Търново.
От 10.30 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на Бюрото по труда.

***
Враца.
От 19.00 на откритата сцена пред Община Враца ще се проведе концерт на Симфониета Враца.

Вижте и

***
Ловеч.
От 10.00 часа в заседателната зала на Община Ловеч ще започне редовното заседание на Общински съвет – Ловеч.

***
Перник.
От 09.30 часа в зала „Панорама“ ще се проведе заседание на Общински съвет Перник.

***
Пловдив.
От 09.00 часа ще започне редовното заседание на Общински съвет – Пловдив.

***
Разград.
От 16.00 часа на площад „Независимост“ ще се проведе кампанията „Бъди войник“ на Министерството на отбраната.

***
Русе.
От 11.00 часа в хотел „Дунав плаза“ ще се състои тържествената церемония по връчването на наградите на КРИБ за „Социално отговорна компания-партньор на община за 2018 г.“ област Русе.

***
Смолян.
От 10.00 часа ще започне редовното заседание на Общински съвет – Смолян.

***
Шумен.
От 9.00 часа в зала 363 на община Шумен ще се състои заседание на Общинския съвет.

***
Шумен.
От 9.30 часа в Окръжен съд- Шумен ще се състои заседание по делото „Хитрино“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре