Сега четете
След повече от 13 г. на Тв Екран, Емил Чолаков каза „Довиждане“ на зрителите

След повече от 13 г. на Тв Екран, Емил Чолаков каза „Довиждане“ на зрителите

66f162b235be30ccaac08962f8e954e9Дългогодишният Водещ на bTV Емил Чолаков поема по нов професионален път. След повече от 13 години успешна кариера в ролята на Водещ на прогнозата за времето и ръководител на екипа, Емо се насочва към сфера извън медиите, но близка до знанията и уменията му, свързани с метеорологията.“Винаги съм обичал работата си в bTV, защото през всичките години работих това, за което съм учил, което ми доставя удоволствие и ми дава голяма свобода.

Имах шанса да представям времето така, както исках да го чуя самият аз – възможно най-приятелски и позитивно. Но дойде моментът да навляза в друга сфера, да овладея още една професия, към която отдавна имам интерес, и да бъда полезен по друг начин“, каза усмихнатият синоптик по повод промяната. Завършил „Метеорология и геофизика“ в Софийския университет Емил Чолаков се присъединява към bTV в началото на 2006 г. По-късно, освен Водещ, става и ръководител екип „Прогноза за времето“ в медията.

Емил Чолаков винаги е бил е сред най-ценените и уважавани колеги в екип, но въпреки че ще липсва както на нас, така и за зрителите, го подкрепяме напълно в желанието му да сбъдне още една своя професионална мечта, свързана с метеорологията. Емо ще остане наш желан гост и приятел, като винаги ще бъде вдъхновение и добър пример за екипа на „Прогнозата за времето“, коментира Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре