Сега четете
Доналд Тръмп се срещна с шефа на Twitter

Доналд Тръмп се срещна с шефа на Twitter

10ae20e1d833c540ec939515dbc45448_XLАмериканският президент Доналд Тръмп съобщи, че е имал „страхотна среща“ вчера с генералния директор на Twitter Джак Дорси – броени часове след като разкритикува компанията и я обвини, че не се отнася добре с него, понеже е републиканец, предаде Асошиейтед прес.

Тръмп постоянно използва Twitter, за да отправя посланията си, особено след огласяването на доклада на специалния прокурор Робърт Мълър. През последните дни той постна и препостна в тази социална мрежа над 40 послания. Два от туитовете бяха критични към самия Twitter, отбелязва АП.

Президентът на САЩ твърди също, че компаниите, управляващи социалните медии, проявяват предубеждение към консерваторите – нещо, което фирмите отхвърлят като невярно.

„Обсъдихме много въпроси, свързани с платформата им и социалните медии като цяло. С нетърпение очаквам поддържането на отворен диалог!“, написа Тръмп в Twitter за своите близо 60 милиона последователи след срещата си с Дорси.

Вижте и

Въпреки че някои шефове на технологични компании да имат либерални схващания, те неизменно твърдят, в продуктите им няма политически пристрастия.

Twitter определи срещата на Тръмп с Дорси като конструктивна и подчерта, че тя се е състояла по покана на американския президент.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре