Сега четете
Вяра Николова е новият Старши HR мениджър на OnProcess Technology за България

Вяра Николова е новият Старши HR мениджър на OnProcess Technology за България

b_Viara-OnProcess-(1)-db967c538b
Тя има повече от 15 години опит в управлението и развитието на човешките ресурси в областта на BPO, IT и телекомуникациите

Вяра Николова е новият Старши HR мениджър на OnProcess Technology за България. Тя се  присъединява към екипа на OnProcess Technology в средата на януари 2019, съобщават от компанията.

Вяра има повече от 15 години опит в управлението и развитието на човешките ресурси в областта на BPO, IT и телекомуникациите. Преди да се присъедини към екипа на OnProcess Technology, Вяра ръководи HR екипи в TTEC и Софика Груп в продължение на повече от 10 години. В периода между 2006-2008 година, тя взима активно участие в процеса на изграждане на екипите на Hewlett Packard при отварянето на техния Global Delivery Center в България.

Основният фокус на Вяра в OnProcess Technology ще бъде налагането на компанията като предпочитан работодател на българския пазар, както и активното партньорство с бизнеса във връзка с по-нататъшното разрастване на компанията за EMEA региона.

Вижте и

Вяра има придобита магистърска степен по „Организационно развитие“ от Софийски Университет “Св. Климент Охридски”.b_Viara-OnProcess-(1)-db967c538b

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре