Мария Габриел води евролистата на ГЕРБ и СДС

mariq-gabriel-i-andreij-novakov-otkriha-pyrvata-bylgarska-programa-na-es-a-l-e-c-o-491723ГЕРБ и СДС представиха кандидатите си за членове на Европейския парламент. Двете партии се споразумяха да участват с единна листа на европейските избори през 2019 година.

Мария Габриел благодари на Бойко Борисов за доверието да бъде водач на листата на ГЕРБ и кандидатите на СДС. „Доверие, но и отговорност, защото днес повече от всякога действията, идеите на всеки един от нас трябва да бъдат олицетворение на ценностите и политиките, които ЕНП защитава”, каза тя.

Габриел отправи предложение към другите водачи на листи и кандидати за ЕП. Нека заедно по време на тази кампания определим брой теми, по които всички ще защитаваме интересите на България в следващия ЕП, допълни Мария Габриел.

Днес е един хубав ден за българската демокрация, каза и днес Александър Йорданов от СДСДнес ние си подаваме ръка в името на едно още по-добро настояще и бъдеще за Европа и България”, посочи той.

От своя страна премиерът Бойко Борисов каза, че с всичките им грешки, ГЕРБ продължават да са първа сила. Дори и като грешим си понасяме наказанията, вземаме си забележка и повече не го допускаме, добави Борисов.

За нашите опоненти в ляво не искам да говоря, не са ми интересни. Нагледал съм се, наслушал съм се на всякакви кампании. То не бяха боксьори, борци. По ме е яд за тези, които са в дясно и се борят да имат един или двама евродепутати и цялата им кампания ще бъде против нашия съюз. Тяхната задача е да рушат нашия съюз и да върнат БСП на власт, уточни Борисов. Добре, като свалим ГЕРБ и СДС какво ще правим, дали си задават този въпрос. Какво ще приложат в кампанията нас не ни интересува, то е ясно. Лошо е, когато ни хванат в грешка. За хората от БСП апартаментите и ниските цени са никакъв проблем, те са свикнали да живеят в резиденции и държавни жилища от 9 септември до ден днешен и никой не им ги взе. Те прибраха след 9 септември всичко на хората – и ниви, и имоти, и добитък, отбеляза Борисов. Лошо ни удариха и от това зависи дали сме си сложили добра и голяма обица на ухото. Нямам съмнения, че тази листа е по-добра от всяка една. Гледайки я човекът вижда успели, млади интелигенти, можещи и красиви хора,каза още Борисов. Той добави, че е оптимист за Европа.

„Удариха ни лошо, заслужено си понесохме шамара. Искам от тук да излезем силни, обединени, с ясното съзнание, че сме длъжни, както казаха колегите от СДС, да не допуснем тези ретроградни сили и ще видите, че съм бил прав”, каза Бойко Борисов при представянето на евролистата в НДК.

„Успех на всички, с ум, с разум, толерантност”, заяви още той. Бойко Борисов помоли българите да гласуват за тях. „Не ми се иска да казвам, че сме идеални, но по-добри все още няма”, посочи още Бойко Борисов.

Вижте и

„За мен успех на тези избори ще бъдат 8 евродепутати и смятам, че това е реално”, каза председателят на СДС Румен Христов.

……………………………

Евролиста на ГЕРБ и СДС:

Номер 1 в листата е Мария Габриел, 2 – Андрей Ковачев, 3 – Андрей Новаков, 4 – Ева Майдел, 5 – Асим Адемов, 6 – Александър Йорданов от СДС, 7 – Лиляна Павлова, 8 – Емил Радев, 9 – Ивелина Василева, 10 – Марин Захариев, 11 – Иво Ралчовски, 12 – Младен Шишков, 13 – Николай Диков, 14 – Камен Костов, 15 – Йоана Йончева-Фильова, 16 – Жечо Станков, 17 – Илия Лазаров от СДС. /БГНЕС

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре